Nieuw! LAUFEN LUA X LANI

Ben jij op zoek naar kwalitatieve, mooie nieuwe items voor jouw badkamer? Kwaliteitsmerk LAUFEN heeft de collectie uitgebreid met twee mooie nieuwe series die de moeite waard zijn als je iets zoekt wat in vele stijlen toepasbaar én perfect samen te combineren is.

Een Zwiters merk met oog voor kwaliteit

Al meer dan 130 jaar maakt het merk LAUFEN innovatieve sanitaire producten in ultramoderne fabrieken met de legendarische Zwitserse precisie. Een goede keuze dus als je zoekt naar een merk dat staat voor kwaliteit.


LAUFEN LUA: organisch en ovaal

Organische vormen zijn al enige tijd een trend en dat zal zich zeker voortzetten de komende jaren. Alle keramiek van de LUA-collectie heeft heldere geometrische lijnen in een doorlopende vorm. Dit maakt de collectie elegant en geschikt voor heel veel stijlen. De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Het schoonmaken van een organische vorm gaat tenslotte veel makkelijker dan onhandige strakke hoekjes.

Organische vormen tonen ruimtelijker waardoor de LUA-collectie ook zeer geschikt is voor kleinere badkamers. Mooie looks combineren ze met praktische eigenschappen zoals bij het toilet. Door de rimless uitvoering is het toilet hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Dit betekent dat de LUA toiletten geen spoelrand hebben en daardoor is de kans klein dat er vuil aan de toiletpot hecht.

Bekijk LAUFEN LUA

Combineer met LAUFEN LANI

De collectie van LUA kan aangevuld worden met de meubelserie LANI. Deze meubels zijn niet alleen tijdloos maar ook functioneel. Beide series zijn ontworpen door de Franse ontwerper Toan Nguyen. De meubelserie omvat onderkasten, hoge kasten, werkbladen, lade-elementen, spiegels en spiegelkasten. Wat de meubelserie LANI als voordeel heeft is dat het ook te combineren is met reeds bestaande LAUFEN collecties. Zo passen de LANI meubels ook bij de wastafels van Living, Pro S, Palace en Kartell•LAUFEN.

Het interieur van de LANI meubels is een trendy tint antraciet, terwijl het frisse uiterlijk van de buitenkant met zijn wilde eikenhouten oppervlak goed tot zijn recht komt in klassiek wit, grijs of een van de meer dan 40 andere tinten. Ook is de LANI collectie verkrijgbaar in 3 special colors; goud, koper en titanium. Ben je benieuwd naar al die kleuren? Laat je dan voorlichten in onze fysieke winkels, daar kun je alle kleuropties bestellen, inclusief de specials.

Bekijk LAUFEN LANI


Advies over je meubel? Bezoek onze winkels.

Wil je advies over het samenstellen van je LAUFEN meubel? In onze winkel helpen we je graag met de keuze die het allerbeste past bij jouw badkamer. Dus kom langs, het advies is natuurlijk helemaal gratis.

Bekijk de locaties