Tijdloos design met LAUFEN Pro

LAUFEN pro is één van de bekendste en populairste series van het Zwitserse merk LAUFEN. Het is een brede serie met onder meer badkamermeubels, wastafels, baden en toiletten. De Zwitserse ontwerper Peter Wirz heeft deze badkamerlijn ontworpen met minimalistische vormen, een hoge kwaliteit en een optimale functionaliteit. Dit tijdloze design past daardoor in heel veel badkamers en is ook nog eens super betaalbaar!

Bekijk de hele serie
Laufen pro wasbak

Laufen pro toilet

Kies een passend toilet

De Pro toiletten van LAUFEN zijn in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar zoals een duoblok, staand closet, back to wall en natuurlijk de wandclosets. Die laatste is natuurlijk het meest verkochte model omdat het veel minder ruimte in neemt en de vloer makkelijker schoon te houden is. Je kunt bovendien ook nog kiezen voor een extra compacte uitvoering zodat je nog meer ruimte over houdt. Ideaal voor kleine toiletten of badkamers waar alle ruimte telt!

Door het easyfit systeem is het wandcloset gemakkelijk te installeren. Daarnaast is het toilet voorzien van alle moderne gemakken zoals rimless, softclose en een afneembare zitting. Wil je weten welke zitting er goed past? Ga dan voor een Pro pack: hierbij zitten zowel het toilet als een bijpassende zitting in één doos.


Maak je set compleet met een inbouwreservoir

LAUFEN heeft ook een eigen bijpassend inbouwreservoir met een heel mooi bedieningspaneel. Het 112 centimeter hoge frame is dankzij de flexibele voeten waterpas te stellen. Het frame is 50 cm breed en biedt voldoende ruimte aan een reservoir met een spoeling voor dubbele spoelfunctie van 6 of 3 liter. Alle units voor wandmontage zijn uitgerust met een toilettank met een waterbesparend dubbel spoelsysteem, wat betekent dat de doorspoelopties kunnen worden ingesteld op 6/3 liter of 4,5/3 liter.

LAUFEN inbouwreservoir

 • Breedte : 500 mm
 • Materiaal spoelreservoir : PP
 • Maat aansluiting leidingwater : 1/2"
Speciale prijs € 256,99 Normale prijs € 393,25
 • Kleur : Wit
 • Toepassing : Closet
 • Bediening : Tweeknops
Speciale prijs € 63,95 Normale prijs € 105,27
LAUFEN toiletset - LAUFEN PRO Pack hangend toilet diepspoel rimless, LIS AW1 bedieningsplaat en LIS inbouwreservoir
3% Kassakorting

Vanaf € 524,33 Normale prijs € 907,50

Aan € 549,35 Normale prijs € 928,07

LAUFEN toiletset - LAUFEN PRO Pack hangend toilet diepspoel rimless, met toiletzitting SlimSeat softclose, LIS AW1 bedieningsplaat en LIS inbouwreservoir
3% Kassakorting

Vanaf € 571,02 Normale prijs € 1.161,60

Aan € 596,19 Normale prijs € 1.182,17


Een Pro douchevloer

Een Pro douchevloer: strak & onderhoudsvriendelijk

De douchevloeren van de LAUFEN Pro collectie zijn gemaakt van het veelzijdige composietmateriaal marbond. Dit is een gegoten mineraal, dat warmer en zachter aanvoelt dan je zou verwachten. De marbond douchevloeren zijn bovendien voorzien van een extra gelcoat met slipwaarde C voor maximale slipweerstand.

De marbond douchevloeren van LAUFEN zijn bestand tegen krassen, slijtage en vlekken, en bieden tegelijkertijd een slipvaste oppervlakte die comfortabel en veilig is om op te staan. Bovendien is de douchevloer eenvoudig te installeren en te onderhouden, en biedt het een moderne en stijlvolle uitstraling die past bij elk interieur. Kies jouw favoriete kleur uit wit, licht grijs, antraciet, beton look & zwart!


Een duurzame keuze: de LAUFEN Pro douchevloer

De nieuwe LAUFEN marbond douchevloeren zijn gemaakt van gerecycled PET resin, een materiaal dat wordt geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen. Door gebruik te maken van gerecycled PET resin in de productie van de douchevloer, helpt LAUFEN de hoeveelheid plastic afval te verminderen en bevordert het de circulaire economie.

De marbond douchevloer is een uitstekend voorbeeld van de toepassing van duurzame materialen in de badkamer. Het gebruik van gerecycled PET resin is enerzijds lonend omdat bestaande materialen, in dit geval PET-flessen, langer in omloop kunnen worden gehouden. Anderzijds is er voor de productie van marbond producten geen conventioneel resin meer nodig, wat de CO2 footprint van die producten verkleint.

de LAUFEN Pro douchevloer

Bekijk de Laufen PRO serie


Onze favorieten

 • Met softclose zitting : Ja
 • Zonder spoelrand : Ja
 • Antibacteriële behandeling : Nee
Speciale prijs € 299,95 Normale prijs € 706,64
 • Kleur : Wit
 • Breedte : 440 mm
 • Kraangat : Midden
Speciale prijs € 99,05 Normale prijs € 164,56
 • Geïntegreerde armsteunen : Nee
 • Met poten : Nee
 • Met handgrepen : Nee
Speciale prijs € 430,53 Normale prijs € 625,57
 • Vorm : Vierkant
 • Hoekmodel : Nee
 • Halfvrijstaand : Nee
Speciale prijs € 300,18 Normale prijs € 411,40


Laufen pro wc

Laufen pro bad

Laufen pro wasbak


Laufen bekijken? Kom naar onze winkels

In onze winkels hebben we verschillende producten van LAUFEN zodat je kennis kunt maken met de mooie looks en de goede kwaliteit van dit Zwiterse merk. We nemen graag de tijd om door te nemen welke producten de beste keuze zijn voor jouw nieuwe badkamer en toilet. Zo is er bij de douchevloeren keuze uit 40 standaard maten maar is er ook nog eens maatwerk mogelijk!

De op maat gemaakte douchevloeren door de fabriek van LAUFEN zullen volledig afgewerkt zijn wat mogelijk is dankzij de aanpasbare mal waarin de vloer wordt gegoten. De douchevloeren zijn geschikt voor opbouw, halve-inbouw en gelijkvloerse installatie. Hierover kunnen we alles vertellen in een van onze winkels. Wil je zeker zijn dat er voldoende tijd beschikbaar is? Maak dan van tevoren een gratis afspraak.

Afspraak maken