Laufen Lani

Ben jij op zoek naar kwalitatieve, mooie nieuwe items voor jouw badkamer? Kwaliteitsmerk LAUFEN heeft de collectie uitgebreid met de mooie nieuwe serie Lani die de moeite waard is als je iets zoekt wat in vele stijlen toepasbaar én perfect samen te combineren is.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Breedte : 1180 mm
  • Kleur front : Wild oak
  • Aantal laden : 4
Speciale prijs € 1.086,24 Normale prijs € 1.839,20

Combineer met LAUFEN LANI

De collectie van LUA kan aangevuld worden met de meubelserie LANI. Deze meubels zijn niet alleen tijdloos maar ook functioneel. Beide series zijn ontworpen door de Franse ontwerper Toan Nguyen. De meubelserie omvat onderkasten, hoge kasten, werkbladen, lade-elementen, spiegels en spiegelkasten. Wat de meubelserie LANI als voordeel heeft is dat het ook te combineren is met reeds bestaande LAUFEN collecties. Zo passen de LANI meubels ook bij de wastafels van Living, Pro S, Palace en Kartell•LAUFEN.

Het interieur van de LANI meubels is een trendy tint antraciet, terwijl het frisse uiterlijk van de buitenkant met zijn wilde eikenhouten oppervlak goed tot zijn recht komt in klassiek wit, grijs of een van de meer dan 40 andere tinten. Ook is de LANI collectie verkrijgbaar in 3 special colors; goud, koper en titanium. Ben je benieuwd naar al die kleuren? Laat je dan voorlichten in onze fysieke winkels, daar kun je alle kleuropties bestellen, inclusief de specials.Advies over je meubel? Bezoek onze winkels.

Wil je advies over het samenstellen van je LAUFEN meubel? In onze winkel helpen we je graag met de keuze die het allerbeste past bij jouw badkamer. Dus kom langs, het advies is natuurlijk helemaal gratis.

Bezig met laden...