C

Masterwatt E-Smart Plus boiler met een slimme regeling en droog elektrisch element 120L 58,5 x 89,3 x 57 cm, wit - 200830120

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 1.972,83
€ 2.330,46
Jouw voordeel: 15%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Breedte 570 mm
Hoogte 893 mm
Diepte 585 mm
Nom. vermogen 3 kW
Met kraan/mengkraan Nee
Diameter 570 mm
Tankvolume 118 l
Energie-efficiëntieklasse C
Temperatuurbegrenzing
Ja
Materiaal boilervat Roestvaststaal (RVS)
Met thermometer Ja
Met temperatuurindicatie Ja
Frequentie 50 Hz
Beschermingsgraad (IP) IP24
Aansluitspanning
220 - 240,0 V
Plaatsing horizontaal Nee
Energie-efficiëntie van waterverwarming (Nwh) 39 %
Capaciteitsprofiel L
Nom. diameter aftap-aansluiting Overig
Nom. diameter warm tapwater 3/4" (20)
Nom. diameter koud tapwater 3/4" (20)
Materiaal mantel Staal
Tapcapaciteit bij 60 °C continu 20 l/min
Opwarmtijd van 10 °C - 65 °C 154 min
Met reinigingsopening Nee
Beschermingsanode Nee
Wandopstelling Ja
Uitwendige buisdiameter koud tapwater 22 mm
Uitwendige buisdiameter warm tapwater 15 mm
Lagedruk uitvoering Nee
Met circulatie-aansluiting Nee
Met drukreduceerventiel Nee
Aansluiting koud tapwater Buitendraad
Aansluiting warm tapwater Buitendraad
Uitwendige buisdiameter circulatieleiding 0 mm
Aansluiting circulatieleiding Overig
Uitwendige buisdiameter aftapaansluiting 0 mm
Aansluiting aftapaansluiting Overig
Plaatsing verticaal Ja
Duo uitvoering Nee
Uitvoeringsvorm Hangend
Max. toelaatbare bedrijfsdruk 8 bar
Drie fase uitvoering Nee
Hot fill Nee
Met nachtstroomschakeling Ja
Nom. diameter circulatieleiding Overig
Geschikt voor kokend water Nee
Met waterkoeler Nee
Plint boiler Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Het droge elektrisch element heeft geen direct contact met het water in de boiler
  • plus-circle De boiler is uitgerust met een ultra moderne elektronische regeling, die te koppelen is met de bijbehorende app via een smartphone of tablet (IOS of Android)
  • plus-circle Energie-efficiëntieklasse : C
  • plus-circle Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Omschrijving

E-Smart Plus, de innovatieve duurzame elektrische boiler
Met de E-Smart serie elektrische boilers heeft Masterwatt de boilermarkt voorgoed veranderd. Dat RVS de nieuwe boiler “standaard” zou worden, is logisch. Met een gelijke kwaliteit en levensduur als de oude standaard (koper) is de RVS E-Smart boiler van Masterwatt in prijs een stuk aantrekkelijker. Daarnaast heeft de E-Smart een moderne look en een slimme elektronische regeling. De regeling zorgt voor minimaal 10% energiebesparing t.o.v. de oude generatie elektrische boilers. Innovatie stopt nimmer en stilstand is achteruitgang. Daarom breiden wij ons elektrisch boilerpakket nu uit met de nieuwe serie “E-Smart Plus”.

E-Smart Plus, de optimale boiler voor deze veeleisende tijd
We leven in een veeleisende tijd. Duurzaamheid is het toverwoord en staat vrijwel synoniem aan energiezuinigheid. Duurzaamheid is in oorsprong een breed begrip. Mens, milieu en economie zouden zich met elkaar in evenwicht moeten verhouden voor de huidige generatie, zonder de volgende generatie te benadelen. Daarom gebruikt Masterwatt RVS voor de productie van haar boilers. RVS is als metaal eenvoudig te vervormen zonder gebruik van overmatige hoeveelheden energie. Het is vrijwel ongevoelig voor kalk, waardoor langdurig warmte wordt overgedragen zonder energieverlies. En last but not least is het 100% recyclebaar. Maar de E-Smart Plus gaat nog een stap verder! Geen “nat” elektrisch verwarmingselement, maar de E-Smart Plus is voorzien van een “droog” elektrisch element. Daarmee is de levensduur van dit belangrijke boileronderdeel verbeterd en is het eenvoudiger te vervangen. De E-Smart boilers gingen al optimaal om met energie maar vanaf heden, kan men met de nieuwe regeling die ook standaard op de E-Smart Plus is geïntegreerd, nu ook duurzaam opgewekte energie benutten. Doordat de regeling op afstand bestuurd en gecontroleerd kan worden via de E-Smart App, is het een fluitje van een cent om de eigen opgewekte energie van zonnepanelen te benutten voor het opwarmen van de elektrische E-Smart (Plus) boiler.

De pluspunten van een droog verwarmingselement
Wanneer men innoveert moet dat voordelen opleveren voor mens, milieu en economie. De E-Smart Plus biedt door de toepassing van een droog verwarmingselement een flink aantal pluspunten. Het droge element heeft namelijk geen direct contact met het water in de boiler. De drinkwaterkwaliteit in Nederland voldoet aan hoge normen. Toch zijn er diverse gebieden waar een agressievere waterkwaliteit met bijvoorbeeld hogere concentraties chloride, mineralen en kalk aanwezig zijn. Bij de E-Smart Plus heeft dit geen invloed op het droge elektrisch verwarmingselement. Daarnaast heeft de buis, waar het droge element in gemonteerd is, een zes maal groter afgifteoppervlak dan bij een nat verwarmingselement. Hierdoor gaat de warmteoverdracht geleidelijker en heeft kalk aanzienlijk minder invloed. Daarnaast hoeft bij toepassing van een droog verwarmingselement de boiler niet te worden afgetapt bij een defect van het elektrisch element. De E-Smart Plus is er dus één met echte pluspunten! De E-Smart Plus is de kwalitatieve én luxe uitvoering in ons E-Smart pakket.

Leren van de natuur, is elke dag aanpassen en verbeteren
Masterwatt blijft continu werken aan kwaliteitsverbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Onze R&D afdeling heeft in samenwerking met de productie, de afgelopen jaren nieuwe mogelijkheden ontwikkeld en meerdere verbeteringen toegepast. Zo is er de handige stelschroef toegevoegd aan de achterzijde van de boiler, waardoor de boiler gemakkelijk waterpas kan worden gesteld. Ook is er een (optionele) montagebeugel ontwikkeld waardoor de montage van de 50, 80 en 100 liter boilers eenvoudiger is geworden. Tevens zijn de natte elementen zijn steeds verder verbeterd, en vergroot qua oppervlakte. Nu is het tijd voor de volgende stap; een boiler met een droog element, waardoor we ook in een andere prijsklasse, een concurrerende optie hebben.

De E-Smart Plus is concurrerend, maar eigenlijk nog veel meer dan de boilers in zijn klasse. Hij is fraai vormgegeven, is uitgerust met een ultra moderne elektronische regeling, die te koppelen is met de bijbehorende app via een smartphone of tablet (IOS of Android). Verder is hij zuinig in gebruik en kan door slim programmeren worden benut om de eigen opgewekte elektrische energie van zonnepanelen om te zetten in duurzaam warm water. Met de E-Smart Plus zet Masterwatt de nieuwe standaard in elektrische boilers!

Duurzame producten en oplossingen
In Nederland zijn we vooral gewend te verwarmen met aardgas en is elektrisch verwarmen een relatief nieuw begrip. De transitie naar het gebruik van andere energiebronnen in andere landen, zorgt ervoor dat we ook in Nederland naar alternatieven moeten kijken. Elektriciteit als energiedrager biedt veel mogelijkheden. De producten van Masterwatt passen uitstekend in duurzame installatieconcepten. Het assortiment voor ruimteverwarming bestaat onder andere uit elektrische radiatoren, convectoren, elektrische cv-ketels en infraroodpanelen. Deze producten zijn zowel als hoofdverwarming en als bijverwarming toe te passen en zijn voorzien van slimme regelingen waardoor er geen onnodig energieverbruik optreedt.

Productontwikkeling
De ontwikkelingen in de installatiebranche volgen elkaar in snel tempo op. Masterwatt ontwikkelt nieuwe producten en productcombinaties, met intelligente regelingen, een lange levensduur en een fraai design.

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Masterwatt E-Smart Plus boiler met een slimme regeling en droog elektrisch element 120L 58,5 x 89,3 x 57 cm, wit
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 200830120
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880341747
EAN 8052705313741
Merk Masterwatt
Serie E-Smart Plus
Categorie Elektrische boilers

Bijlagen

Handleiding
document-download PDF - 1MB
Productinformatie
document-download PDF - 146kB
Masterwatt

Logo van het merk Masterwatt

Over het merk Masterwatt: Masterwatt is dé specialist op het gebied van elektrisch verwarmen. Wij leveren producten uit een breed assortiment op het gebied van elektrische verwarming en het bereiden van warm tapwater. Bekijk alle producten van het merk Masterwatt.

Garanties Masterwatt: Voor alle Masterwatt producten geldt een andere fabrieksgarantie. Lees hier meer over de garantie van Masterwatt.

Contactgegevens Masterwatt: 085-3037450 - info@masterwatt.com

Bezig met laden...