Het is tijd voor de Pinkster Deals

Gratis tegels t.w.v. €500

De tegels in je badkamer kunnen de sfeer van de hele ruimte bepalen en zijn daarom een belangrijk onderdeel bij het creëren van jouw badkamerstijl. Tot en met Pinkster maandag krijg je bij jouw badkamer gratis tegels t.w.v. €500,-. Deze actie is geldig in onze fysieke winkels bij een bestedingsbedrag van €5.000 of meer. In onze winkels nemen we graag de tijd om te bepalen welke tegels het beste bij jou passen en met welk sanitair je die mooi kunt combineren. Dus kom snel langs tussen 15 en 29 mei!

Bekijk locaties

Shop onze scherpe Pinkster Deals

Wil jij liever online shoppen of ben je op zoek naar enkele losse producten? Ook dan kun je profiteren van een leuke pinksteractie. We hebben namelijk op geselecteerde producten een scherpe Pinkster Deal. Benieuwd naar de actie artikelen? Kijk gauw of er iets van jouw keuze tussen zit. Voor deze aanbiedingen geld OP = OP en tot maximaal 29 mei.

Bekijk deals


Advies over je badkamer? Maak een afspraak.

Wil je advies over het samenstellen van je Badkdamer? In onze winkel helpen we je graag met de keuze die het allerbeste past bij jouw smaak en stijl. Dus kom langs, het advies is natuurlijk helemaal gratis. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor je beschikbaar hebben kun je van tevoren een afspraak maken.

Maak een afspraak

Actievoorwaarden:

  • De tegelactie is alléén geldig in onze fysieke winkels.
  • Deze actie is geldig van 15 mei t/m 29 mei 2023.
  • De verkoper verrekent de korting.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties. De korting geldt niet op reeds bestelde artikelen of eerder gemaakte offertes.
  • Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Badkamerwinkel.nl.
  • Deze actie is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Aan deze actie kunnen geen rechten ontleend worden