Plieger Siena

Op zoek naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan je badkamer? Ontdek de Plieger Siena collectie! Deze hoogwaardige badkameraccessoires combineren elegantie met praktisch gebruiksgemak. Van handdoekhouders tot zeepdispensers, de Plieger Siena collectie biedt alles wat je nodig hebt om je badkamer compleet te maken. Kies voor kwaliteit en design met de Plieger Siena producten.

10 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Warmteafgifte EN 442 20 graden : 766 W
  • Materiaal : Staal
  • Met bevestigingsmateriaal : Ja
Speciale prijs € 689,17 Normale prijs € 699,38
  • Warmteafgifte EN 442 20 graden : 1096 W
  • Lengte : 318 mm
  • Materiaal : Staal
Speciale prijs € 477,68 Normale prijs € 784,08
Speciale prijs € 94,10 Normale prijs € 116,16
Speciale prijs € 91,15 Normale prijs € 111,93
Speciale prijs € 105,07 Normale prijs € 131,89
Speciale prijs € 96,21 Normale prijs € 119,19
Speciale prijs € 121,91 Normale prijs € 156,09
Speciale prijs € 102,54 Normale prijs € 128,26
Speciale prijs € 104,23 Normale prijs € 130,68
Speciale prijs € 118,54 Normale prijs € 151,25

Ontdek de Plieger Siena collectie

Ben je op zoek naar hoogwaardige en stijlvolle badkamerproducten? Dan is de Plieger Siena collectie precies wat je nodig hebt. Deze collectie biedt een breed scala aan producten die perfect passen bij elke badkamerstijl. Of je nu een moderne, klassieke of industriële uitstraling wilt creëren, de Plieger Siena collectie heeft voor ieder wat wils.

Kwaliteit en duurzaamheid

De Plieger Siena collectie staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Elk product is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Of het nu gaat om een wastafel, toilet, douche of badkameraccessoire, je kunt erop vertrouwen dat de Plieger Siena producten jarenlang meegaan zonder aan kwaliteit in te boeten.

Stijlvol design

Naast kwaliteit en duurzaamheid biedt de Plieger Siena collectie ook een stijlvol design. De producten zijn ontworpen met oog voor detail en passen perfect bij de hedendaagse badkamertrends. Of je nu houdt van strakke lijnen, elegante vormen of een minimalistische uitstraling, de Plieger Siena collectie heeft voor elke smaak iets te bieden. Bovendien zijn de producten verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je ze perfect kunt afstemmen op de rest van je badkamerinterieur.

Gerelateerde productgroepen

Naast de Plieger Siena collectie biedt Plieger ook andere productgroepen die perfect passen bij deze collectie. Denk bijvoorbeeld aan badkamermeubels, kranen, douchecabines en nog veel meer. Door verschillende producten uit de Plieger Siena collectie te combineren met andere productgroepen van Plieger, kun je een complete en harmonieuze badkamerinrichting creëren.

Plieger Siena merken

Binnen de Plieger Siena collectie zijn er verschillende merken die hoogwaardige producten aanbieden. Enkele bekende merken binnen deze collectie zijn Plieger, Villeroy & Boch, Grohe en Geberit. Deze merken staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Door te kiezen voor producten van deze merken, weet je zeker dat je investeert in producten die jarenlang meegaan en voldoen aan de hoogste standaarden.

Kortom, de Plieger Siena collectie biedt hoogwaardige, stijlvolle en duurzame badkamerproducten die perfect passen bij elke badkamerstijl. Met een breed scala aan producten, stijlvol design en gerelateerde productgroepen, kun je jouw ideale badkamerinrichting creëren. Ontdek nu de Plieger Siena collectie en maak van je badkamer een ware oase van rust en comfort.

Bezig met laden...