Quooker - CUBE

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 911,65
€ 1.079,01
Jouw voordeel: 16%
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Beknopte specificaties

Nom. vermogen 100 kW
Aansluitspanning 230 - 230,0 V
Uitvoeringsvorm Staand
Max. toelaatbare bedrijfsdruk 4 bar

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • Reservoir voor koel gefilterd en bruisend water
  • Met waterzuiverend filter
  • Met licht- en geluidsignaal
  • Milieubewust en gemakkelijk in gebruik

Omschrijving

Quooker CUBE


Geniet met de Quooker CUBE in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak de lekkerste limonades en cocktails. Haal zo alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.


De kokendwaterkraan die alles kan


De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Druk en draai één keer om bruisend water te krijgen. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd de draaiknop iets langer vast, en draai, dan komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl bruisend water de bedoeling was, is dus niet mogelijk.


Hoe werkt een Quooker met CUBE?


De CUBE komt onderin het keukenkastje naast het Quooker-reservoir voor (warm en) kokend water. Er zit een filter in, die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd. De filter in de CUBE gaat ongeveer één jaar mee. Als het reservoir een licht- en geluidssignaal afgeeft, is het tijd voor een nieuwe.


Het hele jaar door bruisend en gefilterd water


Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee wel 60 liter koud bruiswater uit de Quooker-kraan kan worden getapt.. Standaard leveren we met de CUBE één CO2-cilinder mee voor bruisend water. Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de cilinder aan vervanging toe. Deze cilinders zijn uitsluitend te gebruiken in combinatie met een Quooker CUBE. De vier lege cilinders zijn kosteloos retour te sturen aan Quooker via PostNL.

Geniet van bruisend water en bespaar


Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO2-cilinders, die nodig zijn om bruisend water uit de Quooker te kunnen tappen, zijn €60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat een huishouden acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinkt en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan wordt er meer dan €200 per jaar bespaard. Daarnaast is de CUBE goed voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is verleden tijd.


Blijf zuinig met energie


Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of het drinkwater gekoeld wordt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt niets uit. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 12W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoeft de koelkastdeur niet meer voor open te staan.

Geschikte Quooker-systemen

De CUBE is te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. Dit is te zien aan het serienummer van het product. Op de reservoirs, of boilers zit een sticker met het serienummer. Begint deze met VBW, VCW, CCW of CPW? Dan is het reservoir geschikt voor de CUBE.
Bij kranen is het serienummer te vinden op het label dat bevestigd is aan de kabel, die van de kap van het reservoir naar de kraan loopt. Begint deze met QW0, QW1 of hoger? Dan is de kraan geschikt voor de CUBE.

Aanbevolen alternatieven

Speciale prijs € 498,99 Normale prijs € 594,00
Speciale prijs € 1.828,19 Normale prijs € 2.082,79

Product reviews

Schrijf een review
Je plaatst een review over: Quooker
Bezig met laden...

Je hebt jouw review aangeboden ter goedkeuring.

Specificaties

Kenmerken
Nom. vermogen 100 kW
Aansluitspanning 230 - 230,0 V
Uitvoeringsvorm Staand
Max. toelaatbare bedrijfsdruk 4 bar
Hoogte 430 mm
Breedte 300 mm
Diepte 440 mm

Informatie

Art.nr fabrikant CUBE
Art.nr Badkamerwinkel.nl 40880095197
EAN 8719304440741
Merk Quooker
Serie Cube
Categorie Standaard kokend water kranen

Bijlagen

Handleiding
Brochure
Productinformatie
Quooker

Quooker

Over het merk Quooker: Quooker is een familiebedrijf, waar ze nog altijd trots zijn op de uitvinder van de kokendwaterkraan Henri Peteri. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld en sindsdien hebben zij niet stilgezeten. Innovaties zoals het hoogvacuümgeisoleerde reservoir, de alles-in-één kranen en serie zwarte kokendwaterkranen zijn hier voorbeelden van. Bekijk alle producten van het merk Quooker.

Garanties Quooker: 2 jaar garantie op alle producten, na registratie op de site van Quooker.

Contactgegevens Quooker: Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk - 0180 - 420488 - www.quooker.nl

Bezig met laden...