0
Momenteel is het druk bij onze klantenservice. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Riverdale Hopkins badmeubelset 6 - inclusief Holmes quartz wastafel 120 cm, onderkast, afdekplaat en stalen frame 140 cm

Wastafel

Wastafelonderkast

Afdekplaat

Stalen frame

Riverdale stalen frame t.b.v. wastafel, onderkast afdekplaat en designplateau 140x70x45 cm, mat zwart

Riverdale stalen frame t.b.v. wastafel, onderkast afdekplaat en designplateau 140x70x45 cm, mat zwart  RIVBS140
€ 565,00
Met dit 140 centimeter brede matzwarten stalen frame van Riverdale is een superstrakke combinatie te maken van een 120 centimeter brede wastafel met bijpassende onderkast en afdekplaat of designplateau. Dankzij het frame vergroeien de losse onderdelen tot een stijlvolle eenheid die een ruimtelijke indruk biedt.De profieldikte van dit frame is 20x20 mm. Het frame wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Technische specificaties

Breedte 1400 mm
Diepte 450 mm
Hoogte 700 mm

Kenmerken

Kleur corpus Zwart
Kleur front Zwart
Materiaal front Staal
Materiaal corpus Staal
Montagewijze Wand
Aantal laden 0
Aantal deuren 0
Inclusief sifon

Informatie

Art.nr fabrikant RIVBS140
Art.nr Badkamerwinkel 40880022692
EAN

Spiegel

Deze set bestaat uit:

Onze winkels beschikken helaas niet over voorraad.
Tijdens het afrekenen kun je er wel voor kiezen om je product(en) in een winkel te laten afleveren.

Dit product is momenteel minder goed leverbaar en heeft hierdoor een lange levertijd. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in de winkel voor advies over alternatieven.

Totaal
Deze set bestaat uit
€ 0,00

Beschrijving

Wanneer je in één koop klaar wilt zijn voor de verbouwing van jouw badkamer, dan is deze combinatieset een uitstekende optie.

Bij deze Riverdale Holmes wastafel, gemaakt van quartz, is verkrijgbaar in beton of zwart wit. Deze 120 centimeter brede wastafel, inclusief 'always open plug' is te combineren op de wastafel of met een in de wand te monteren kraan.

De Riverdale wastafelonderkasten komen in drie kleuren en zijn voorzien van een brede lade die dankzij de softclose sluiting langzaam en zonder geluid dicht gaat.

De bijpassende afdekplaat (in drie kleuren) is de ideale oplossing voor het ruimteprobleem in jouw badkamer. De brede plaat biedt je de mogelijkheid om al jouw badkamerbenodigdheden op te zetten.

Het 140 centimeter brede matzwarten stalen frame maakt van jouw Riverdale badkamerelementen een superstrakke combinatie maken die stijlvol is en een ruimtelijke indruk biedt.

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

open tot 18:00