Cadeaubon tot € 85,- bij een complete toiletset

Koop je tussen 1 november en 31 december 2017 één van de onderstaande Geberit/Sphinx toiletsets, dan krijg jij ook nog eens een leuke cadeaubon met een waarde tot € 85,- thuisgestuurd. Je kunt kiezen uit een cadeaubon van de Bijenkorf, bol.com of Intertoys. Zo wordt de dure feestmaand veel aantrekkelijker!

Shoptegoed weken; hoe werkt de actie

Eén van de onderstaande toiletsets gekocht? Vul vóór 22 januari 2018, via de link, jouw gegevens in en geef aan welke cadeaubon je graag wilt ontvangen. De controle zal uitgevoerd worden door Geberit. Na goedkeuring en het verstrijken van de retourperiode zal de gekozen cadeaubon worden gemaild of opgestuurd. Klik hier om je cadeaubon aan te vragen.Bekijk geselecteerde Geberit/Sphinx toiletsets

Actievoorwaarden

De actie is geldig voor aankopen vanaf 1 november 2017 t/m 31 december 2017. Aanvragen dienen uiterlijk 22 januari 2018 bij ons binnen te zijn. Een persoon of huishouden mag slechts éénmaal deelnemen aan de actie. Deze actie is NIET geldig in combinatie met andere kortingsacties en alleen geldig in Nederland. Een actieformulier dat niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd. Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.