Sopro DF 10 voegmortel flexibel 5 kg, bruin (nr. 52) - SOP5053

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 27,95
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 3 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleurgroep Bruin
Kleur Bruin
Inhoud 5 kg

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Al na 2 uur beloopbaar en na ongeveer 12 uur belastbaar
  • plus-circle Geschikt voor wand- en vloertegels
  • plus-circle Verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor het geschikt is voor allerlei soorten keramiek en tegels
  • plus-circle Het ingebouwde pareleffect en de Hydrodur®-Technologie zorgen voor water- en vuilwerende voegen en antibacteriële eigenschappen.

Omschrijving

Sopro DF 10 voegmortel flexibel 5 kg bruin nr 52
De Sopro DF 10 voegmortel is een flexibele voegmortel van 5 kg in de kleur bruin. Deze voegmortel is speciaal ontworpen voor het voegen van tegels en stenen in verschillende toepassingen. Met zijn unieke eigenschappen zorgt deze voegmortel voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Flexibel en duurzaam
De Sopro DF 10 voegmortel is flexibel, wat betekent dat hij bestand is tegen bewegingen en trillingen. Dit maakt hem ideaal voor toepassingen waarbij er kans is op kleine bewegingen, zoals vloeren en wanden in gebouwen. De voegmortel blijft hierdoor intact en voorkomt scheuren of loslaten van de voegen.

Esthetisch aantrekkelijk
De bruine kleur van deze voegmortel zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Het past goed bij verschillende soorten tegels en stenen en geeft een warme en gezellige sfeer aan de ruimte. Of het nu gaat om een badkamer, keuken of terras, de Sopro DF 10 voegmortel zorgt voor een prachtige afwerking.

Eenvoudig in gebruik
Deze voegmortel is eenvoudig aan te brengen en te verwerken. Het mengt gemakkelijk met water en kan met een voegspaan worden aangebracht. De voegmortel heeft een goede hechting en droogt snel, waardoor je snel kunt genieten van het eindresultaat. Daarnaast is het ook gemakkelijk te reinigen, waardoor het onderhoud van de voegen een fluitje van een cent is.

Verpakkingsinhoud:
  • 1 x Sopro DF 10 voegmortel flexibel 5 kg bruin nr 52

Met de Sopro DF 10 voegmortel flexibel 5 kg bruin nr 52 creëer je niet alleen een sterke en duurzame voeg, maar ook een esthetisch aantrekkelijke afwerking. Bestel nu en geniet snel van een prachtig resultaat!