Sopro DF 10 voegmortel flexibel 5 kg, mahonie (nr. 55) - SOP5064

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 27,95
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 3 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Kleurgroep Bruin
Inhoud 5 kg
Kleur Mahonie

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle Al na 2 uur beloopbaar en na ongeveer 12 uur belastbaar
  • plus-circle Geschikt voor wand- en vloertegels
  • plus-circle Verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor het geschikt is voor allerlei soorten keramiek en tegels
  • plus-circle Het ingebouwde pareleffect en de Hydrodur®-Technologie zorgen voor water- en vuilwerende voegen en antibacteriële eigenschappen.

Omschrijving

Kleur: Mahonie (nr. 55)
De Sopro DF 10 voegmortel is een flexibele voegmortel in de kleur mahonie (nr. 55). Deze voegmortel is speciaal ontwikkeld voor het voegen van keramische tegels en natuursteen. Met zijn bruine kleur voegt hij niet alleen een esthetisch element toe aan uw vloer of wand, maar zorgt hij ook voor een duurzame en sterke voeg.

Flexibele voegmortel
De Sopro DF 10 voegmortel is flexibel, wat betekent dat hij bestand is tegen bewegingen en trillingen. Dit maakt hem ideaal voor toepassingen waarbij er sprake is van temperatuurwisselingen of waarbij de ondergrond kan bewegen, zoals bij vloerverwarming of buitenoppervlakken. De flexibiliteit van de voegmortel zorgt ervoor dat de voegen niet scheuren of loskomen, waardoor uw tegelwerk er altijd strak en mooi uitziet.

Eenvoudig aan te brengen
De Sopro DF 10 voegmortel is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor de beginnende klusser. De voegmortel heeft een goede verwerkbaarheid en hechting, waardoor u moeiteloos een gelijkmatige voeg kunt creëren. Daarnaast is de voegmortel waterafstotend, waardoor hij ook geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Met de Sopro DF 10 voegmortel bent u verzekerd van een professioneel resultaat.