Sphinx 345 badmeubelweken!

Koop je tussen 28 mei en 26 augustus 2018 één van de geselecteerde Sphinx 345 badmeubelsets, dan krijg jij - alleen bij Badkamerwinkel - een leuke cashback op je bankrekening! Kies je voor een:
  • Wastafel inclusief onderkast 60 cm tot 75 cm dan krijg je € 75,- cashback
  • Wastafel inclusief onderkast 90 cm tot 120 cm dan krijg je € 125,- cashback

Kies je favoriete badmeubelset

De Sphinx 345 badmeubels hebben vloeiende vormen en passen perfect in iedere badkamer. Een moderne en tegelijkertijd tijdloze Sphinx 345 badmeubelset van topkwaliteit! Begin hieronder met het samenstellen van je nieuwe Sphinx 345 badmeubelset en het genieten in je badkamer kan gaan beginnen.

Profiteer nu van de Sphinx 345 cashback t.w.v. € 75 of zelfs € 125Volg ons stappenplan en stel in een handomdraai jouw ideale Sphinx 345 badmeubelset samen


Stap 1 - Kies je Sphinx 345 wastafel.

Jij weet het zeker! Het Sphinx 345 badmeubel is de perfecte keuze voor in jouw badkamer! Kijk eerst eens naar het formaat. Je hebt de keuze uit 60 cm, 75 cm, 90 cm of 120 cm!

Stap 2 - Kies je Sphinx 345 onderkast.

Mega veel opbergruimte, dat is toch wel één van de voordelen van de prachtige Sphinx 345 wastafelonderkasten. De keuze voor het formaat heb je al gemaakt bij de wastafel, dus begin nu de zoektocht naar de wastafelonderkast in de door jou gewenste kleur.


Stap 3 - Maak je badmeubelset compleet.

Ben je het helemaal eens over jouw gekozen Sphinx 345 badmeubelset? De juiste afmeting en de perfecte kleur voor in jouw badkamer? Om je set helemaal compleet te maken heb je ook nog een wastafelsifon en wastafelplug nodig en wat te denken van een stralende wastafelkraan! Tevreden over je badmeubelset? Dan hoef je hem alleen nog maar te bestellen. Simpel toch!

Stap 4 - Claim je cashback.

Is je bestelling geplaatst en heb je het ordernummer bij de hand? Vul voor 30 september 2018 jouw gegevens in en geef aan welke badmeubelset je hebt gekocht. Na controle en goedkeuring door Sphinx/Geberit zal de cashback binnen 3 weken op je rekening staan. Klik hier om je cashback aan te vragen

Actievoorwaarden

Wil je volledig op de hoogte zijn van de actievoorwaarden? In de actievoorwaarden is tevens te lezen welke producten in aanmerking komen voor de cashback. Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.