Sphinx

Ontdek de magie van Sphinx! Deze prachtige collectie biedt een breed scala aan hoogwaardige producten voor in huis. Van elegante badkameraccessoires tot stijlvolle meubels, Sphinx staat bekend om haar kwaliteit en vakmanschap. Met oog voor detail en functionaliteit, creëert Sphinx producten die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en behoeften. Laat je inspireren door de tijdloze schoonheid van Sphinx en geef jouw interieur een luxueuze uitstraling.

9 producten

sort-descending
Foto-tabel
Sphinx LED lichtlijst 73.5cm Sphinx LED lichtlijst 73.5cm
5% Extra Kassakorting
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
Speciale prijs € 78,34 Normale prijs € 103,46
€ 16,65
Speciale prijs € 67,66 Normale prijs € 86,52
  • Zonder spoelrand : Ja
  • Type : Wand
  • Materiaal : Keramiek
€ 391,56
€ 30,62
  • Zonder spoelrand : Nee
  • KIWA-keur : Ja
  • Met bevestigingsmateriaal : Nee
Speciale prijs € 183,68 Normale prijs € 256,52
  • Type toebehoren/onderdelen : Overig
Speciale prijs € 25,42 Normale prijs € 31,16
€ 14,49
€ 20,04

Ontdek de magie van Sphinx

Welkom in de betoverende wereld van Sphinx! Hier vind je een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten die je badkamer transformeren tot een oase van rust en luxe. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wastafel, toilet of badkamermeubel, Sphinx biedt een breed scala aan stijlvolle en functionele oplossingen die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en behoeften.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Sphinx staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Elk product wordt met zorg ontworpen en vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen en innovatieve technologieën. Hierdoor ben je verzekerd van een product dat niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat en optimaal functioneert. Of je nu kiest voor een strakke moderne stijl of juist een klassieke uitstraling, Sphinx biedt altijd hoogwaardige producten die aan al je wensen voldoen.

Stijlvolle oplossingen voor elke badkamer

Met Sphinx kun je jouw badkamer volledig naar eigen smaak inrichten. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist een ruime wellnessruimte, Sphinx heeft voor elke ruimte de perfecte oplossing. Van compacte wastafels en toiletten tot ruime badkamermeubels en douchecabines, Sphinx biedt een breed scala aan producten die perfect passen bij jouw badkamer. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat je altijd een product vindt dat naadloos aansluit bij jouw interieur.

Ontdek de wereld van Sphinx

Naast een uitgebreide collectie van badkamerproducten, biedt Sphinx ook een scala aan accessoires en andere producten die je badkamer compleet maken. Denk hierbij aan handige opbergoplossingen, spiegels, verlichting en nog veel meer. Daarnaast werkt Sphinx samen met verschillende gerenommeerde merken, waardoor je kunt profiteren van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van badkamerdesign.

Ontdek nu de magie van Sphinx en transformeer jouw badkamer tot een stijlvolle en functionele ruimte waar je elke dag van kunt genieten!

Bezig met laden...