Ontdek de kleurrijke Sub waskommen

Talloze keuzes

Een waskom is bijna niet meer weg te denken uit de badkamerwereld! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een opzet waskom op hun badkamermeubel te plaatsen of in de toiletruimte als fonteintje. Een waskom is tegenwoordig ook niet meer alleen verkrijgbaar in de kleur glans wit maar in veel verschillende kleuren waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden. Een waskom kan bijvoorbeeld bovenop een meubel of op een mooie plank geplaatst worden. De kraan kan in beide situaties ook strak uit de muur komen of er kan gekozen worden voor een hoge wastafelkraan die uit het meubel of plank komt.

Bekijk de Sub waskommen

Waskommen in alle kleuren

De waskommen van Sub zijn net een tikkeltje anders dan de meeste waskommen die je tegenwoordig ziet. Deze waskommen zijn toepasbaar in iedere badkamer en voor ieder design is er wel een mogelijkheid in vorm en kleur. De Sub waskommen zijn verkrijgbaar in de vormen rechthoekig, rond en conisch. Welke vorm je ook kiest, de waskom is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren zoals wit, zwart, antraciet en beige. Een bijkomend voordeel is dat er voor iedere waskom in alle kleuren een bijpassende afvoerplug in dezelfde kleur beschikbaar is!


Over Sub sanitair

Het assortiment van Sub beschikt over alle soorten sanitair, voor een prachtige en kwalitatief goede badkamer en/of toiletruimte. Sub kenmerkt zich door de nieuwste technieken, vormgeving en ergonomische oplossing en staat altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit. Met een ruim assortiment variërend van tegels, badkamermeubels, baden en toiletten is er volop keuze.

Sub staat voor goede kwaliteit: alleen de beste producten behoren tot het Sub-assortiment. Alle stappen in het productieproces worden nauwkeurig gevolgd en de producten worden na fabricage direct getest en verbeterd.Door de manier van productie, de kwaliteitsbeoordeling en de rechtstreekse contacten met de leveranciers gaat de kwaliteit van een Sub-product nooit ten koste van de prijs of andersom!


Waarom kiezen voor een waskom?

Het kiezen en plaatsen van een waskom kan in vele situaties voordelen bieden. Mocht je nog niet overtuigd zijn dan zetten wij de voordelen voor je op een rij:

 • In vrijwel iedere situatie mogelijk
  Een waskom is in de plaatsing en bij het maken van keuzes misschien zelfs nog makkelijker dan bij een wastafel. Bij een wastafel moet vaak goed opgelet worden of de wastafel wel passend is op het meubel, hierdoor kan het nog wel eens voorkomen dat je verkocht bent aan een meubel maar de bijbehorende wastafel niet jouw smaak is en er daarom verder gezocht wordt. Een waskom kan daarentegen geplaatst worden op vrijwel ieder meubel mits er een afdekplaat wordt geplaatst. Wil je de waskom(men) zonder meubel plaatsen? Ook dat is mogelijk met een losse afdekplaat!
 • In bijna alle kleuren verkrijgbaar
  Een wastafel of waskom is niet alleen te verkrijgen in de “standaard” kleuren. Welke kleur je tegenwoordig ook bedenkt er is een wastafel of waskom in te verkrijgen, wij kijken er niet meer van op als we bijvoorbeeld een gouden of koperen waskom tegenkomen. Wil je toch kleur aanbrengen maar misschien iets minder opvallend dan zijn de waskommen ook in wat neutralere kleuren beschikbaar zoals cement en beige.
 • Moderne uitstraling
  Vaak wordt er gekozen voor een waskom vanwege de luxe uitstraling in de badkamer. Een waskom is stijlvol, modern en geeft een luxe uitstraling, ze vormen een echte eyecatcher in de ruimte. Ga je voor een strakke, moderne of stijlvolle badkamer? Vanwege de vele vormen, kleuren en maten van de waskommen is er voor iedere stijl wel een bijpassende waskom te verkrijgen.
 • Eenvoudige installatie en vervanging
  Dat er talloze mogelijkheden zijn voor het verkrijgen van een waskom in welke maat, kleur, vorm dan ook is waarschijnlijk wel duidelijk geworden. Wat misschien nog wel het meest praktische voordeel van de keuze voor een waskom is dat de montage zeer eenvoudig is. Ondanks dat een waskom lang meegaat kan het natuurlijk ook voorkomen dat deze kapot gaat of dat je eens een andere kleur of vorm waskom wilt. Er is geen loodgieter of installateur nodig om de waskom te monteren of te vervangen, in deze tijd is het erg fijn als je die kosten niet hebt.

Onze Sub 065 waskom aanraders

Sub 065 opzetwastafel conisch 44 x 15,5 cm, woud
Te zien in de winkels
 • Materiaal : Keramiek
 • Vorm : Rond
 • Afmetingen : 440 mm x 155 mm
Speciale prijs € 291,03 Normale prijs € 575,96
 • Met afvoerplug : Nee
 • Met afvoerplug en geïntegreerde overstort : Nee
 • Afmetingen : 500 mm x 155 mm
Speciale prijs € 404,00 Normale prijs € 575,96
 • Met afvoerplug : Nee
 • Met afvoerplug en geïntegreerde overstort : Nee
 • Afmetingen : 400 mm x 165 mm
Speciale prijs € 464,48 Normale prijs € 575,96
 • Met sifon : Nee
 • Met zeepschaal : Nee
 • Afmetingen : 240 mm x 120 mm
Speciale prijs € 408,70 Normale prijs € 575,96


Advies nodig?

Alles uitzoeken voor je badkamer is al een grote zoektocht. Vaak is tijdens deze zoektocht de meest lastige keuze toch wel het kiezen van je badmeubel. Kies je voor een wastafel of waskom? Wat voor kraan kies je hierbij? Kortom, je maakt hier al een hoop keuzes in en dan hebben we het nog niet eens over de vele kleurencombinaties gehad. Misschien kan ons advies over wastafels je hier al verder bij helpen.

Vind je het fijn als iemand met je meekijkt en denkt over de mogelijkheden die je hebt voor in je badkamer of toiletruimte? Onze verkoopadviseurs kijken graag met je mee voor het maken van de keuzes en de mogelijkheden die je hebt. Maak direct een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.