Een spiegel als eyecatcher

Een spiegel is een belangrijk element in de badkamer. Ga je voor vierkant, ovaal of misschien wel rond? Tegenwoordig zijn spiegels in heel veel vormen te krijgen en in verschillende kleuren. Zo is er voor iedere badkamer wel een passende spiegel te vinden! Een mooie grote spiegel kan zo wel eens dé blikvanger worden in je badkamer. En daar heeft LoooX diverse prachtige opties voor!

Bekijk alle producten

5% extra kassakorting op alle LoooX spiegels

Bij het merk LoooX heb je een uitgebreide keuze uit verschillende spiegels. De Black Line serie is bijvoorbeeld voorzien van een mat zwarte rand aan de buitenzijde voor een stoere look. Of kies voor een frameloos ontwerp van de CM-Line die de spiegel nóg groter laat lijken. Waar je ook voor kiest, van 30 mei t/m 25 juni krijg je 5% korting op alle spiegels van LoooX!


Ben je op zoek naar een ronde spiegel?

Een spiegel is een onmisbaar accessoire in elk huis. Het kan helpen bij het creëren van de illusie van een ruimere kamer en kan ook als decoratie fungeren. Ronde spiegels zijn helemaal de trend. Dat begrijpen we goed, aangezien ze de badkamer een unieke sfeer geven. Zo geef je een unieke twist aan een tijdloos accessoire. In het uitgebreide spiegelassortiment van LoooX vind je jouw perfecte spiegel. Met of zonder spiegelrand in wit, zwart of goud, met of zonder verlichting; de keuze is aan jou. Door de keuze voor een gekleurde spiegelrand kun je jouw ronde spiegel perfect afstemmen met de andere accessoires in jouw badkamer!

Ronde spiegel

Of vind je een organische vorm mooier?

Een mooie spiegel is onmisbaar in de badkamer. Geef jouw badkamer een moderne twist met een spiegel met organische vorm. Dankzij de spiegelcollectie LoooX Organic is een unieke spiegel binnen handbereik. De LoooX Organic is een spiegel met organische vorm en is voorzien van ledverlichting. Deze uniek gevormde spiegels versterken het natuurlijke gevoel in de badkamer. Een spiegel met een organische vorm is niet alleen speels, ook erg modern en praktisch. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor er ook een organisch gevormde spiegel voor jouw badkamer is. Plaats deze vrij in de ruimte, of juist bij schuine wanden: de opties zijn ontelbaar!

Organische spiegel

Wat denk je dan van een meer klassieke spiegel?

Heb je liever een rechthoekige spiegel? Ook dan ben je bij LoooX aan het juiste adres. Horizontaal of verticaal, de positionering van de spiegel maakt niet uit. Verlichting in de buurt van de LoooX spiegel is ook geen probleem: kies voor ingebouwde verlichting of back light. Wil je naast een rechthoekige spiegel ook een speelse organische vorm? Dan kun je bij LoooX kiezen voor een rechthoekige spiegel met afgeronde hoeken. De LoooX Rectangle spiegel is een mooie aanvulling op deze organische stijl. Is dat nog te strak, dan kun je kiezen voor de spiegels uit de LoooX Black Line Oval-lijn. De ovalen vorm is met een matzwart kader rondom, zowel elegant als stoer.

Rechthoekige spiegel

Wil je advies over jouw producten?

Het kiezen van een passende spiegel kan lastig zijn als je niet precies weet waar je op moet letten. In onze winkels kunnen we verschillende LoooX producten laten zien en de eigenschappen met je doornemen. Een adviesgesprek met een verkoopadviseur is gratis en vrijblijvend. De kassakorting op de deelnemende producten wordt in de winkels ook verrekend.

Afspraak maken

Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig op alle spiegels van LoooX, te herkennen aan het groene label met 5% kassakorting.
  • Online wordt de kassakorting automatisch verrekend in de winkelmand. In de winkel verrekent de verkoper de korting.
  • De actieperiode loopt van 30 mei tm 25 juni 2023.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.
  • De korting geldt niet op reeds bestelde artikelen of eerder gemaakte offertes.
  • Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Badkamerwinkel.nl.