Subway 3.0: tijdloos en innovatief

De collectie Subway 3.0 van Villeroy & Boch bouwt voort op het succes van de populaire Subway 2.0 collectie: nauwkeurige en fijn genuanceerde lijnen vormen de designtaal van de hele badkamercollectie en dankzij de lichte en tijdloze look passen de producten in iedere badkamer.

Bekijk alle producten

5% extra kassakorting op de hele Subway 3.0 serie

Het is Super Sale bij Badkamerwinkel.nl. Dat betekent de mooiste inspiratie en de beste acties op heel veel merken. Koop je tussen 30 mei en 25 juni iets uit de Villeroy & Boch Subway 3.0 serie dan krijg je 5% extra kassakorting. Zo kun je jouw droombadkamer samenstellen voor een extra goede prijs!


Villeroy & Boch TwistFlush: krachtig en toch zuinig

Kun je met minder water een even schoon toilet krijgen? Met TwistFlush van Villeroy & Boch is het antwoord op die vraag: ja. Dankzij de de krachtige en waterbesparende TwistFlush-spoeling wordt het toilet met een krachtige straal van wervelend water gereinigd. Doordat het spoelwater bijna het gehele binnenoppervlak van het toilet schoonspoelt, krijgen vuil en bacteriën nauwelijks kans om aan het oppervlakte te hechten. Tegelijkertijd heb je bij een toilet met TwistFlush te maken met een toilet met een laag waterverbruik. Een TwistFlush-toilet beschikt over twee spoelvolumes: kleine spoeling 3 liter, grote spoeling 4,5 liter. Eén enkele spoeling is bijna altijd voldoende voor een volledige reiniging van het toilet.

Bekijk Subway 3.0

Wil je advies over jouw producten?

Het kiezen van een passend sanitair kan lastig zijn als je niet precies weet waar je op moet letten. In onze winkels kunnen we verschillende Villeroy & Boch producten laten zien en de eigenschappen met je doornemen. Een adviesgesprek met een verkoopadviseur is gratis en vrijblijvend. De kassakorting op de deelnemende producten wordt in de winkels ook verrekend.

Afspraak maken

Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig op alle producten van de Subway 3.0 serie van Villeroy & Boch, te herkennen aan het groene label met 5% kassakorting.
  • Online wordt de kassakorting automatisch verrekend in de winkelmand. In de winkel verrekent de verkoper de korting.
  • De actieperiode loopt van 30 mei tm 25 juni 2023.
  • Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties.
  • De korting geldt niet op reeds bestelde artikelen of eerder gemaakte offertes.
  • Wijzigingen in de voorwaarden of actie zijn voorbehouden door Badkamerwinkel.nl.