Sanibroyeur inbouwreservoir

Op zoek naar een praktische oplossing voor het installeren van een toilet op een plek waar geen afvoer aanwezig is? Met een Sanibroyeur inbouwreservoir wordt dit een fluitje van een cent. Dit innovatieve systeem maakt het mogelijk om een toilet te plaatsen op elke gewenste locatie, zonder dat er een traditionele afvoer nodig is. Ontdek de voordelen van een Sanibroyeur inbouwreservoir en geniet van het gemak en de flexibiliteit die het biedt.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
2 reviews
  • Breedte : 434 mm
  • Nom. stroom : 1.7 A
  • Reservoir-inhoud : 9.8 l
Speciale prijs € 1.409,12 Normale prijs € 2.021,91
Speciale prijs € 1.365,00 Normale prijs € 2.407,90

Sanibroyeur inbouwreservoir: compact en efficiënt

Wil je graag een extra toilet in huis, maar heb je geen afvoermogelijkheid in de buurt? Dan is een Sanibroyeur inbouwreservoir dé oplossing voor jou. Met een Sanibroyeur inbouwreservoir kun je namelijk overal in huis een toilet plaatsen, zonder dat je een traditionele afvoer nodig hebt. Dit compacte en efficiënte systeem maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier een extra toilet te creëren, zelfs op plekken waar dit voorheen niet mogelijk was.

Compact en ruimtebesparend

Een Sanibroyeur inbouwreservoir is speciaal ontworpen om weinig ruimte in beslag te nemen. Het reservoir wordt namelijk ingebouwd in de muur, waardoor je geen staande toiletpot nodig hebt. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte, maar creëer je ook een strak en modern uiterlijk in je badkamer of toiletruimte. Daarnaast is het inbouwreservoir voorzien van een krachtige vermaler, die het afvalwater verpulvert voordat het wordt afgevoerd. Hierdoor is er geen grote afvoerbuis nodig en kun je het toilet op vrijwel elke gewenste plek installeren.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Het installeren van een Sanibroyeur inbouwreservoir is relatief eenvoudig. Het reservoir wordt in de muur geplaatst en aangesloten op de waterleiding en het elektriciteitsnet. Vervolgens kun je een toilet naar keuze op het reservoir plaatsen. Het onderhoud van een Sanibroyeur inbouwreservoir is ook zeer gemakkelijk. De vermaler is zelfreinigend en het reservoir is voorzien van een automatische spoelfunctie. Hierdoor hoef je zelf weinig omkijken te hebben naar het onderhoud van het systeem.

Gerelateerde producten en merken

Bij Badkamerwinkel.nl vind je een ruim assortiment aan Sanibroyeur inbouwreservoirs en bijpassende toiletten. Daarnaast bieden wij ook andere gerelateerde producten aan, zoals wastafels, kranen en accessoires. Hiermee kun je jouw badkamer of toiletruimte compleet maken. Binnen de categorie Sanibroyeur inbouwreservoirs hebben wij verschillende merken beschikbaar, waaronder Sanibroyeur zelf. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een Sanibroyeur inbouwreservoir ben je verzekerd van een duurzaam en goed functionerend systeem.

Bezig met laden...