0

Villeroy & Boch O.novo Vita Combi-Pack duobloktoilet diepspoel zonder spoelrand met closetzitting CeramicPlus, wit

  • Verhoogd toilet: Ja
  • Zonder spoelrand: Ja
  • Model gebonden zitting: Ja
  • Spoeltechniek: Zonder spoelrand
  • Afmeting: 360 mm
€ 664,29 € 319,00
Vergelijken

Villeroy & Boch O.novo Vita duobloktoilet voor combinatie diepspoel zonder spoelrand CeramicPlus, wit

  • Met aardingsvoorziening: Nee
  • Powerflush: Nee
  • Met stankafzuiging: Nee
  • Plaats uitlaat: PK (Pijp kort)
  • Afmeting: 360 mm x 460 mm
€ 306,13 € 149,99
Vergelijken

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet is het reservoir achter op het staande toilet gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat, als je een duoblok toiletpot koopt, je er dan geen los reservoir bij hoeft te kopen. Zo heb je gelijk een complete set: een toilet met reservoir. Van een duoblok toilet zijn er verschillende soorten en types. Je kunt kiezen uit twee varianten: diepspoel (de boodschap verdwijnt gelijk in het water) of vlakspoel (de boodschap blijft op een plateau liggen). De meest favoriete uitvoering is de diepspoel variant, omdat deze hygiënischer is en de meeste nare luchtjes maskeert. Ook kun je kiezen tussen twee soorten afvoer: afvoer in de vloer (AO, ook wel achter onder) en afvoer door de muur (PK, ook wel pijp kort).

Vergeet de closetzitting niet!

Natuurlijk kijk je naar het ontwerp van het toilet en of dat past in de sfeer van jouw toilet of badkamer. Maar vergeet niet dat jouw nieuwe toilet ook een closetzitting (toiletbril) moet hebben. Bij een aantal duobloktoiletten zit al een bijpassende closetzitting (gecombineerd in één doos), maar bij andere zul je nog een losse closetzitting bij moeten bestellen om het toilet compleet te maken. Je kunt dan zelf kiezen wat voor soort zitting je bij jouw nieuwe toilet wilt hebben.

Vele opties

Wanneer je ervoor hebt gekozen om een duoblok toilet te kopen, heb je nog een aantal opties om uit te kiezen. Zo kun je spelen met de diepte. Heb je wat minder ruimte? Ga dan voor een verkort, ook wel compact duoblok toilet. Heb je juist veel ruimte? Dan kan een standaard of zelfs een verlengd toilet een fijne optie zijn. Een andere optie om uit te kiezen is een duoblok toilet zonder spoelrand. Een toilet zonder spoelrand is hygiënischer, makkelijker schoon te maken en oogt moderner.

Ben je op zoek naar een verhoogd duoblok toilet? Je vindt deze in de speciale categorie verhoogd toilet op onze website.

Diverse merken duoblok toiletten

Duoblok toiletten hebben we van verschillende merken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van de bekende merken, zoals Villeroy & Boch, Duravit, Grohe of Sphinx. Of kies één van de andere merken met kwalitatieve duoblok toiletten.

Advies nodig?

Heb je nog advies nodig over een duoblok toilet of heb je gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels. Wij helpen je graag verder.