Toiletten

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste toilet? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

In één koop klaar

Wanneer je voor een van onze toiletsets kiest, voorkom je veel uitzoekwerk en ben je in één keer klaar. Bovendien hebben we de onderdelen binnen onze toiletsets op elkaar afgestemd, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de onderdelen onderling passen.

Welke onderdelen?
De basis van jouw nieuwe toilet wordt gevormd door een inbouwreservoir. Daaraan zit alle functionaliteit om een goed werkend toilet te krijgen. Daarbij hebben we een bijpassend bedieningspaneel geselecteerd, waarmee de functies van het inbouwreservoir gebruikt worden. Het belangrijkste deel van jouw nieuwe toilet, het wandcloset zelf, is voorzien van een passende closetzitting.

Verschillende stijlen
Wil je een hypermodern toilet met een touchfree bedieningspaneel? Of toch liever een meer klassiek model met een drukplaat met bijbehorende uitstraling? Bij ons kun je alle soorten en maten vinden. Van basis uitvoering tot extreem luxe!