Douchewc

Een douchewc is het toilet van de toekomst! Eigenlijk is een douchewc een toilet met een geïntegreerde onderdouchefunctie. Dankzij een verborgen douchearm wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme straal. Vervolgens wordt het onderlichaam door een aangename warmeluchtstraal gedroogd.

Verschillende soorten
Een douchewc is te koop als een compleet systeem, een staand of wandcloset met ingebouwde douchefunctionaliteit, óf als een losse closetzitting met onderdouche. Deze losse uitvoering is te monteren op de meeste toiletten.

Past een douchewc bij mij?
Een douchewc past ook in jouw moderne badkamer of toiletruimte! Houd er wel rekening mee dat een douchewc voor bepaalde functionaliteiten stroom en/of een warmwateraansluiting nodig heeft.

Meer informatie over onze douchewc's?
Wanneer je meer informatie over onze douchewc's wilt hebben, in het geval dat we onverhoopt iets niet mochten hebben, of als je een andere vraag hebt, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Per telefoon, email of in één van onze winkels. Zij helpen je graag verder.