Op zoek naar een wandcloset?
Dan moet je rekening houden met een aantal dingen. Je kunt kiezen uit twee varianten: diepspoel (de boodschap verdwijnt gelijk in het water) of vlakspoel (de boodschap blijft op een plateau liggen). De meest favoriete uitvoering is de diepspoel variant, omdat deze hygiënischer is en de meeste nare luchtjes maskeert. Daarnaast kun je kiezen voor een compact wandtoilet, waarmee je ongeveer acht centimeter wint. Daarmee past een compact wandtoilet in een ruimte waar je beperkte ruimte hebt.

Ruim aanbod in grote merken
We hebben een ruim aanbod aan hangtoiletten. Bovendien voeren we alle grote merken! Denk hierbij aan merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Duravit, Wiesbaden of Sub. Zo bieden we iedereen een passend wandcloset. Ook als je op zoekt bent naar een toilet met een specifieke diepte, hoogte of spoelvorm.

Voordelen van een hangend toilet
Een toilet dat de grond niet raakt biedt een flink aantal voordelen. Het is een moderne keuze, waarbij je uit een overweldigende hoeveelheid toiletten kunt kiezen. Ook is het een hygiënische keuze. Je kunt het toilet veel makkelijke en sneller schoonmaken. Het is groot voordeel dat de grond rondom het wandcloset kan worden geschrobt.