Toiletzitting

Een toiletzitting of toiletbril bestaat uit de stoel zelf (de zitting) en de toiletdeksel, waarbij deze het toilet bedekt wanneer het niet wordt gebruikt en waardoor de verspreiding van ziektekiemen en geurtjes voorkomen wordt.

Bij de aanschaf van een toiletzitting heb je de keuze tussen een modelgebonden zitting en een universele zitting. Bij een modelgebonden zitting behoren het type closet en het type van de zitting bij elkaar. Het voordeel van zo'n zitting is dat deze beter aansluit dan de universele zitting, er bestaat immers geen speling tussen de bril en het toilet.

De prijs van modelgebonden zittingen is vaak hoger dan de universele variant, je kunt er echter meestal langere tijd van genieten door de goede kwaliteit van de zitting. Daarnaast bestaan er universele toiletzittingen welke te bevestigen zijn op ieder toilet. Wij kunnen je zowel modelgebonden, als universele zittingen leveren.

Diverse toiletbrillen

Toiletbrillen zijn verkrijgbaar in een grote hoeveelheid van verschillende stijlen en kleuren, zowel strak als in multi-gekleurde ontwerpen. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende soorten materialen, zoals hout, of plastic. Ook andere materialen worden gebruikt, zoals het zeer sterkte duroplast. Toiletzittingen moeten vooral duurzaam en daarnaast ook comfortabel zijn. Je kunt er vanuit gaan dat alle toiletzittingen die wij je kunnen bieden hieraan voldoen. Door de gebruikte materialen variëren de prijzen. Om het makkelijk te maken de juiste zitting te kiezen, hebben wij in onze webshop de verschillende merken en designs voor je op een rij gezet.

De toiletzitting is eenvoudig te bevestigen

Wanneer je een passende toiletzitting hebt gekocht, kan je zelf de bestaande zitting demonteren. Aan de achterzijde van het toilet kan je de schroeven losdraaien en de zitting verwijderen. De toiletzittingen die wij aanbieden hebben een uitgebreide beschrijving, waarin wordt vermeld hoe je de nieuwe zitting eenvoudig kunt monteren op jouw closet.

Advies nodig?

Heb je nog advies nodig over een toiletzitting of heb je gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 085-0661661. Wij helpen je graag verder.