Sanibroyeur vermaler

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor het vermalen van afvalwater? Ontdek de Sanibroyeur vermaler! Deze krachtige en compacte unit kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elke ruimte, waardoor het mogelijk is om een toilet, wastafel, douche of zelfs een complete badkamer te creëren op plekken waar traditionele afvoersystemen niet mogelijk zijn. Met de Sanibroyeur vermaler geniet je van ultiem comfort en gemak, zonder concessies te doen aan de functionaliteit.

Producten 23-26 van 26

sort-descending
Foto-tabel
  • Opvoerhoogte bij nom. debiet : 6 kPa
  • Opstelling achter toiletpot : Ja
  • Motorvermogen : 1100 W
Speciale prijs € 1.257,15 Normale prijs € 2.125,97
  • Materiaal : Keramiek/kunststof
  • Kleur : Wit
  • Spoelvorm : Cascade
Speciale prijs € 1.366,36 Normale prijs € 1.981,98
  • Nom. stroom : 13 A
  • Reservoir-inhoud : 45 l
  • Aantal fasen : 1
Speciale prijs € 3.276,40 Normale prijs € 5.089,26
  • Opstelling achter toiletpot : Ja
  • Opvoerhoogte bij nom. debiet : 5 kPa
  • Opgenomen motorvermogen (P1) : 0.4 kW
Speciale prijs € 722,30 Normale prijs € 1.020,03

Sanibroyeur vermaler: de ideale oplossing voor kleine badkamers

Heb je een kleine badkamer en wil je graag een extra toilet of een wastafel installeren? Dan is een Sanibroyeur vermaler de ideale oplossing voor jou. Met een Sanibroyeur vermaler kun je namelijk eenvoudig een toilet, wastafel of zelfs een complete badkamer installeren op plekken waar geen traditionele afvoer aanwezig is. Zo kun je optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte in je badkamer.

Compact en krachtig

Een Sanibroyeur vermaler is compact van formaat, waardoor het gemakkelijk in kleine ruimtes past. Ondanks zijn compacte formaat is de vermaler zeer krachtig en kan het moeiteloos afvalwater en toiletpapier vermalen en wegspoelen. Hierdoor hoef je geen grote en ingrijpende verbouwingen uit te voeren om een extra toilet of wastafel te kunnen plaatsen.

Eenvoudige installatie

De installatie van een Sanibroyeur vermaler is eenvoudig en kan vaak zonder professionele hulp worden uitgevoerd. Je sluit de vermaler eenvoudig aan op de bestaande waterleiding en afvoer, en je kunt direct gebruik maken van het nieuwe toilet of de wastafel. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Gerelateerde producten

Bij het installeren van een Sanibroyeur vermaler zijn er verschillende gerelateerde producten die je mogelijk ook nodig hebt. Denk hierbij aan een toilet, wastafel, douche of bad. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten die perfect passen bij jouw nieuwe Sanibroyeur vermaler.

Topmerken

Bij Badkamerwinkel.nl werken we alleen met topmerken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor Sanibroyeur vermaler hebben we bijvoorbeeld merken zoals Sanibroyeur, SFA en Grundfos in ons assortiment. Deze merken staan garant voor duurzaamheid en optimale prestaties.

Met een Sanibroyeur vermaler creëer je eenvoudig een extra toilet of wastafel in je kleine badkamer, zonder dat je hoeft te verbouwen. Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles wat je nodig hebt voor de installatie van een Sanibroyeur vermaler, van kwaliteitsproducten tot professioneel advies. Zo zorgen wij ervoor dat jij helemaal happy bent met je badkamer, zonder dat je te veel betaalt.

Bezig met laden...