Uponor Smatrix Wave

Op zoek naar een slimme en efficiënte manier om je verwarmingssysteem te regelen? Ontdek de Uponor Smatrix Wave. Met dit geavanceerde systeem heb je volledige controle over de temperatuur in elke kamer van je huis. Dankzij de draadloze technologie en gebruiksvriendelijke interface is het eenvoudig om de gewenste instellingen aan te passen. Geniet van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat met de Uponor Smatrix Wave.

5 producten

sort-descending
Foto-tabel
 • Uitvoering : Merkgebonden
 • Bediening : Toets
 • Met display : Ja
Speciale prijs € 193,30 Normale prijs € 266,20
 • Uitvoering : Merkgebonden
 • Bediening : Toets
 • Met display : Ja
Speciale prijs € 144,93 Normale prijs € 194,81
 • Uitvoering : Merkgebonden
 • Bediening : Toets
 • Met display : Ja
Speciale prijs € 204,95 Normale prijs € 266,20
 • Type set : Zone regeling
 • Kleur : Donker grijs
Speciale prijs € 64,30 Normale prijs € 81,07
€ 282,28

Uponor Smatrix Wave: De slimme thermostaat voor een comfortabel binnenklimaat

Welkom bij Badkamerwinkel.nl, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. En daar hoort natuurlijk ook een comfortabel binnenklimaat bij. Met de Uponor Smatrix Wave slimme thermostaat creëer je eenvoudig de ideale temperatuur in jouw huis. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en geniet van het gemak en comfort dat deze thermostaat biedt.

Optimaal comfort en energiebesparing

De Uponor Smatrix Wave is een geavanceerde thermostaat die zorgt voor een optimaal comfort in jouw woning. Met behulp van slimme technologieën en sensoren meet de thermostaat continu de temperatuur en past deze automatisch aan om een aangename omgeving te creëren. Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, je kunt altijd de temperatuur regelen via de bijbehorende app op je smartphone of tablet.

Niet alleen zorgt de Uponor Smatrix Wave voor comfort, maar ook voor energiebesparing. Door het slimme systeem wordt de verwarming alleen ingeschakeld wanneer dat nodig is en wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de energie. Dit resulteert niet alleen in een lagere energierekening, maar ook in een duurzamere leefomgeving.

Eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid

De Uponor Smatrix Wave is eenvoudig te installeren en te bedienen. Dankzij de draadloze communicatie tussen de thermostaat en de ontvangers is er geen gedoe met kabels en kun je de thermostaat op elke gewenste plek in huis plaatsen. Daarnaast is de thermostaat voorzien van een overzichtelijk touchscreen display, waardoor je de temperatuur eenvoudig kunt instellen en aflezen.

Met de bijbehorende app heb je altijd en overal controle over de temperatuur in jouw huis. Stel schema's in, pas de temperatuur aan of schakel de verwarming in of uit, allemaal met een paar simpele tikken op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld de verwarming alvast aanzetten voordat je thuiskomt, zodat je altijd in een warm huis arriveert.

Gerelateerde producten en merken

Bij Badkamerwinkel.nl vind je niet alleen de Uponor Smatrix Wave, maar ook andere producten die bijdragen aan een comfortabel binnenklimaat. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarmingssystemen, radiatoren en ventilatiesystemen. Deze producten kunnen perfect gecombineerd worden met de Uponor Smatrix Wave om zo het optimale comfort te bereiken.

Daarnaast bieden wij producten van verschillende merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Denk hierbij aan merken zoals Honeywell, Nefit en Remeha. Met deze merken ben je verzekerd van hoogwaardige producten die jarenlang meegaan.

Kortom, met de Uponor Smatrix Wave haal je een slimme thermostaat in huis die zorgt voor optimaal comfort en energiebesparing. Dankzij de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijkheid is deze thermostaat geschikt voor iedereen. Combineer de thermostaat met andere producten en merken uit ons assortiment voor een compleet en comfortabel binnenklimaat. Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw ideale badkamer en woning.

Bezig met laden...