Vakantiegeld is beter besteed thuis.

Ben je helemaal gek van het strand? Of ben je eerder hoog in de bergen te vinden om een frisse neus te halen. Wat je voorkeur ook is, deze vakantiegevoelens kan je dag in dag uit opnieuw ervaren. Namelijk in je badkamer! Je leest het goed. Wij gaan je helpen om jou ultieme vakantie gevoel in huis te brengen. Want wie zegt dat je hiervoor naar verre landen moet afreizen? Je haalt het net zo makkelijk gewoon in huis en zo geniet je er langer van.

Weten wat voor vakantietype je bent? Lees verder en je hebt binnenkort een badkamer om naar op vakantie te gaan.

De zonaanbidder.

Natuurlijk ga je graag naar het strand. Lekker dobberen in het water om je vervolgens op te warmen aan een heerlijk zomers zonnetje terwijl je in een goed boek duikt. Maar moet je daarvoor perse naar het strand? Wij vinden van niet en daarom bieden we maar al te graag een alternatief aan om elke dag een strand-dag-gevoel te beleven.De natuurliefhebber.

Weer of geen weer. Buiten ben jij te vinden. In de natuur ben je helemaal in je element. Elk moment dat je kan vinden pak je dan ook om je op te laden in de natuur. Jouw zen-moment begint als je omringt bent door zoveel mogelijk natuur. En gelijk heb je. Want dit helpt om te ontspannen. Hier hoef je alleen niet altijd voor naar buiten. Haal de natuur naar binnen en heb elk moment van de dag je zen-moment bij de hand.De stedentripper.

Even helemaal weg. Al is het maar voor een weekendje. Daar ben je als stedentripper wel op uit. Even helemaal onderdompelen in het nieuwe land, de ongebruikelijke cultuur en de opzienbarende stad waar je op dat moment bent. En natuurlijk een heerlijk luxe hotel als uitvalsbasis. Dan is het een ontnuchterende ervaring als je weer thuis aankomt en had je graag een stukje van je avontuur mee naar huisgenomen. Logisch. Maar dat hoeft toch ook absoluut geen probleem te zijn. Kleine details helpen al enorm om datzelfde gevoel weer te herbeleven.