Updaten, upgraden of een volledige verbouwing?

Je badkamer verbouwen.. Het is een flinke klus, maar wel een met prachtig resultaat. Natuurlijk kun je gaan voor een volledige verbouwing. Of je kiest er juist voor om de badkamer te updaten met nieuwe accessoires of te upgraden met een nieuw badmeubel of een nieuwe kraan. Dit kan veel tijd én geld besparen en is een kleine moeite voor groots resultaat. Wij geven je graag tips voor het updaten, upgraden of verbouwen van jouw badkamer!

Wat heb je nodig en wat kost het?

Of je nu kiest voor kleine aanpassingen of juist voor een grote renovatie, de meest gestelde vraag aan onze sanitairspecialisten is toch wel wat het dan precies kost zo’n verbouwing. Die vraag snappen wij heel goed, het is een flink project. En wat heb je eigenlijk allemaal nodig voor het updaten, upgraden of de volledige verbouwing van jouw badkamer? Wij zorgen voor checklists én kostenplaatjes zodat jij goed beslagen ten ijs komt!


Update je badkamer met een minimaal budget

Een complete verbouwing van de badkamer is een groot project en kan veel geld kosten. Toch kun je met accessoires al zorgen voor een compleet nieuwe sfeer in de badkamer. Accessoires kunnen zelfs het gevoel geven alsof je een splinternieuwe badkamer hebt. Ga je voor een nieuwe zeepdispenser of toiletrolhouder? Dat is aan jou!


Emco

Accessoires zonder te boren

Mooie accessoires maken een badkamer helemaal af. De accessoires van de Emco Round serie kun je lijmen. Dat voorkomt een hoop ellende! Hoe werkt het? Dankzij een extra kleefring maakt de nieuwe, innovatieve wandrozet niet alleen een eenvoudige en snelle kleefmontage mogelijk, maar je kunt je accessoires later ook beter uitlijnen. Met dit lijmsysteem kan bijna niks misgaan.

Bekijk alle Emco Round accessoires


Badplank voor meer sfeer
Handige accessoires voor in de douche
Nieuwe accessoires?
en makeover met kleine aanpassingen

Upgrade je badkamer met een kraan of badmeubel

Wil je graag net wat meer doen dan alleen nieuwe accessoires? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een nieuw badmeubel of een nieuwe kraan. Zeker als deze aan vervanging toe zijn, is dit een mooie oplossing. Ook is een kraan of badmeubel vaak redelijk makkelijk zelf te vervangen.


Monteer je nieuwe kraan zonder vakman of gereedschap

Een goede vakman vinden, dat is erg lastig in deze tijd. Kies je voor een kraan van GROHE QuickFix dan is dat niet eens meer nodig. Je kunt de items in je badkamer namelijk super snel en eenvoudig zelf vervangen. Bij een QuickFix kraan krijg je zelfs een gepatenteerde tool geleverd waarbij professioneel gereedschap niet eens meer nodig is!

Bekijk alle GROHE QuickFix producten

GROHE Quickfix

Een badmeubel monteren: hoe doe je dat?
Hoe monteer ik een douchebak?
Nieuwe kraan
Nieuwe meubel

Ga voor een volledige verbouwing

Een grote verbouwing is nogal een project, maar wel een met een prachtig resultaat. Er kunnen nogal veel vragen opkomen bij het verbouwen van een badkamer. Natuurlijk kun je online alvast wat inspiratie opdoen, maar als je van plan bent om de hele badkamer aan te pakken dan adviseren wij toch om langs te komen in een van onze winkels. Onze sanitairspecialisten voorzien je van het beste advies én stellen geheel vrijblijvend een offerte voor je op!


Kom langs in onze winkels

Ben je van plan om de volledige badkamer aan te pakken en wil je graag wat producten in het echt bekijken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. In onze winkels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Nieuwegein en Wateringen kun je inspiratie opdoen én zie je héél veel slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet maken bij de verbouwing van de badkamer. Ook voorzien onze specialisten je graag van het beste advies in de zoektocht naar jouw droombadkamer.

Bezoek onze winkels

Plan een gratis adviesgesprek

Een nieuwe badkamer of toiletruimte is vaak een grote investering en vraagt om veel keuzes. Eenmaal uitgekozen kun je er jaren mee vooruit maar is het wel belangrijk dat je de juiste keuzes hebt gemaakt voor de producten. Onze verkoopadviseurs kijken graag met je mee bij het maken van de keuzes en laten je graag ook alle opties zien waar je aan kan denken. In onze showrooms kun je ook nog eens een hoop producten goed bekijken en advies krijgen over de samenstelling. Een adviesgesprek met een verkoopadviseur is gratis en vrijblijvend.

Maak een afspraak

Ga zelf aan de slag!

Het zal je niet ontgaan zijn: er is op dit moment een tekort aan monteurs, loodgieters, tegelzetters en ander bouwpersoneel. Dat terwijl het aantal klussen alleen maar toeneemt. Voor het updaten van je badkamer kun je in de meeste gevallen zelf al aan de slag, maar wist je dat je sommige grotere klussen ook zelf aan kunt pakken? Wij zetten graag een aantal klustips voor je op een rijtje.Heb je de smaak te pakken en wil je graag nog meer klussen zelf afronden? Al onze klushulp vind je op deze pagina.