0

Radiatorkraan

Bij een radiator heb je nog diverse producten nodig, zo ook de radiatorkraan. Met de radiatorkraan regel je handmatig de warmtetoevoer naar je radiator. In het assortiment vind je verschillende radiatorkranen. Heb je hier zelf geen kennis van? Geen probleem. Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Thermostaatknop

Een thermostatische radiatorkraan wordt ook wel een thermostaatknop genoemd. Deze regelt de warmte automatisch met behulp van een thermostaat. De thermostaatknop plaats je op je radiator, zodat je hem gemakkelijk aan en uit kunt zetten. Stel gemakkelijk de warmteafgifte in, zodat je comfortabele temperatuur in de ruimte krijgt. Bekijk ons assortiment thermostaatknoppen en bestel direct online.

Thermostaatknop kopen

Ben je op zoek naar een thermostaat? Ga dan lekker rondkijken op Badkamerwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan direct online en wij bezorgen de thermostaatknop bij je thuis. Wil je zeker weten dat je de goede thermostaatknop hebt gevonden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze winkels.