Verwarming Remeha

Verwarming

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste verwarming? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Badkamerwinkel beschikt over diverse soorten verwarming voor in het toilet of voor de badkamer. Heerlijke vloerverwarming een stijlvolle radiator of spiegelverwarming. Heb je toch meer verwarming advies nodig? Raadpleeg dan onze advies over of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over verwarming | Vermogen berekenen

Verwarming

Niks zo storend als een koude badkamer. Toch is de ruimte in je badkamer vaak beperkt en wil je bovendien dat een eventuele radiator past bij de stijl van je badkamer. De keuze voor het type verwarming in je badkamer heeft bovendien ook nog met techniek te maken: zonder het juiste vermogen wordt het nooit aangenaam warm. Heeft u al eens gehoord van spiegelverwarming? Daarmee hou je altijd zicht in de spiegel, ook nadat je net een warme douche hebt genomen.

Vloerverwarming

Een perfecte oplossing in de badkamer is vloerverwarming die u onzichtbaar weg werkt onder de tegels. Het is zeker niet nodig om te hakken en breken: met elektrische vloerverwarming krijgt u weinig extra opbouwhoogte. Badkamerwinkel kent vele soorten vloerverwarming, ieder met eigen kenmerken of eigenschappen. Met een thermostaat erbij kun je de temperatuur in je badkamer regelen zoals jij dat wil, zonder dat je afhankelijk bent van de cv-ketel. Vloerverwarming geeft bovendien extra comfort: je heeft nooit meer koude voeten.

Designradiator

Met een designradiator kun je een eyecatcher plaatsen in je badkamer. Een radiator van badkamerwinkel mag echt gezien worden! Creëer een win-win situatie: een sfeervolle aankleding en een lekker warme badkamer! Bij het maken van een keuze voor een designradiator moet je rekening houden met het vermogen van de radiator. Een radiator met te weinig vermogen zal de badkamer niet volledig warm krijgen. Onze adviseurs geven u graag advies over de keuze van de juiste radiator.

Verwarming kopen bij Badkamerwinkel

Twijfel je tussen vloerverwarming of een radiator? Wil je misschien allebei? Dan ben je bij Badkamerwinkel aan het juiste adres. Wij leveren een compleet en divers assortiment aan vloerverwarming en radiatoren voor een lage prijs. Als je nog niet helemaal weet welk vermogen je nodig hebt dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze adviseurs die je graag verder helpen.