Honeywell kamerthermostaten

Thermostaten van het merk Honeywell zijn van uitstekende kwaliteit. Gebruikers van deze thermostaten vertrouwen al vele jaren op de duurzaamheid en effectiviteit van deze apparaten. Het is bovendien fijn dat Honeywell voor elke woning een geschikte thermostaat heeft. Zo kun je kiezen voor een eenvoudige kamerthermostaat, een slimme thermostaat met zoneregeling en nog veel meer. Met het uitgebreide aanbod komt iedereen aan zijn trekken. Ontdek onze Honeywell thermostaten!

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Type toebehoren/onderdelen : Antenne
  • Toebehoren : Ja
  • Onderdeel : Nee
€ 105,59
  • Uitvoering : Aan/Uit
  • Bediening : Draai
  • Met display : Nee
€ 142,09
  • Uitvoering : Aan/Uit
  • Bediening : Draai
  • Met display : Nee
€ 158,40

Soorten thermostaten van het merk Honeywell

Ongeacht welke comfortwensen je hebt, je komt in het assortiment Honeywell thermostaten aan je trekken. Dit komt doordat je in dit assortiment oplossingen vindt voor het kantoor, je vakantiehuis, je eigen woning, enzovoorts. Hierbij maakt het niet uit of je gebruikmaakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones die je afzonderlijk wil instellen. Hieronder belichten we de bekende soorten Honeywell thermostaten:

• Honeywell (basis) kamerthermostaat

Als je voor een Honeywell basis kamerthermostaat kiest, dan ga je terug naar de basis. Dergelijke thermostaten zijn namelijk eenvoudig, maar hebben een effectieve werking. Zo hoef je slechts aan de knop te draaien om de temperatuur aan te passen. Een dergelijke kamerthermostaat is ideaal voor huishoudens waar er meestal iemand thuis is. Hij komt ook goed van pas als je regelmatig de temperatuur wil wijzigen.

• Honeywell klokthermostaat

Je gebruikt een klokthermostaat als je op een bepaald tijdstip een specifieke temperatuur wil bereiken. Zo’n klokthermostaat is enorm handig voor huishoudens met een vast schema. Je bespaart immers energie door niet onnodig te verwarmen wanneer je er niet bent.

• Honeywell slimme thermostaat

Kies je voor een slimme thermostaat, dan heb je enorm veel vrijheid. Je kunt namelijk de temperatuur overal en altijd regelen. Het prettige van een slimme thermostaat van het merk Honeywell is dat hij komt met een klokprogramma. Je kunt hem dus instellen om net als een klokthermostaat te werken. Een andere optie van de slimme thermostaat is dat je hem kunt laten werken op basis van je locatie (geofencing). De slimme thermostaat is vooral handig voor huishoudens met een onregelmatig schema. Wist je dat er ook slimme thermostaten zijn met zoneregeling? Dan geef je elke ruimte oftewel zone een eigen klokprogramma.

Verschillende Honeywell kamerthermostaten

Hierboven hebben we je verteld over de bekende soorten Honeywell thermostaten. Je hebt gezien dat de verschillende soorten thermostaten allemaal unieke eigenschappen bezitten. Er zijn echter ook andere functies, gekoppeld aan bepaalde Honeywell series, waar we graag over uitweiden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Honeywell Round thermostaat. Deze is verkrijgbaar in een heel eenvoudige aan/uit-versie. Hij is echter ook verkrijgbaar in de Opentherm-uitvoering en de draadloze versie. Alle versies van de Honeywell Round thermostaat zijn eenvoudig te bedienen. Je hoeft slechts aan de buitenring te draaien om de temperatuurinstelling aan te passen. Je kunt ook kiezen voor de Honeywell Lyric thermostaat. De modellen in deze serie zijn slimme klokthermostaten met smart home-mogelijkheden. Je kunt deze thermostaten op afstand bedienen met de Honeywell-applicatie. Zo bedien je je thermostaat gemakkelijk vanaf elke gewenste locatie en op elk gewenst moment. Ook de Honeywell Chronotherm- en Evohome-thermostaten zijn populair. Vergelijk de verschillende modellen gerust met elkaar.

Neem contact met ons op

Aangezien er enorm veel keuzemogelijkheden zijn, kan het wellicht wat lastiger zijn om een keuze te maken. Daarom verwijzen we je graag naar onze blog over het uitkiezen van de juiste thermostaat. Advies op maat nodig? Neem dan telefonisch contact op met onze deskundige klantenservice medewerkers. De klantenservice staat voor je klaar en geeft deskundig advies.

Bezig met laden...