Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Villeroy & Boch Memento fontein 40x26 cm CeramicPlus, wit - 533341R1

€ 384,78 € 179,05

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Afhalen in de winkel is ook mogelijk. Let op: de winkels beschikken niet over voorraad. Je kunt jouw bestelling plaatsen en kiezen voor afhalen in één van onze winkels naar keuze. Je ontvangt dan bericht wanneer jouw product binnen is.

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Zaandam Stormhoek 11, 1506 SW Zaandam, Nederland
Thuiswinkel Waarborg
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies zelf je bezorgdag
  • Klanten beoordelen ons 8,8
  • 5 echte winkels
Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Over het merk Villeroy & Boch: Villeroy & Boch bestaat al sinds 1748 en is vooral bekend om zijn serviesgoed. Maar ook de functionele en designvolle sanitair producten worden over de gehele wereld verkocht. Het sanitair assortiment van Villeroy & Boch bevat veel keramiek, badkamermeubelen en ook accessoires. De bekendste serie van Villeroy & Boch is de Subway 2.0, deze serie bevat een wandcloset, wastafel en badmeubel die verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen en met verschillende combinaties. Bekijk alle producten van het merk Villeroy & Boch.

Garanties Villeroy & Boch: 2 jaar garantie op product(en) (onderdelen). 5 jaar garantie op keramiek, saunacabines, keramiek douchebakken en buitenspa's. 10 jaar garantie op WC zittingen, Acryl en Quaryl baden en douchebakken, systeembaden.

Contactgegevens Villeroy & Boch: www.villeroy-boch.nl

Beschrijving

  • Ceramicplus
Leuk fonteintje voor in de toiletruimte. Niet te groot maar ook zeker niet te klein, ideaal om de handen in te wassen. Optioneel is deze fontein uit te breiden met de stijlvolle handdoekhouder zoals ook op de foto te zien is. Dé oploissing wanneer boren in de muur niet gewenst is. Praktisch en zonder te boren onder het fonteintje. Een doe-het-zelver kan deze fontein uiteraard zelf op hangen, zonder dat er ook maar een installateur aan te pas hoeft te komen. Natuurlijk moeten we de speciale Ceramic Plus coating ook niet vergeten; hygiënisch en makkelijk schoon te maken.
Art.nr fabrikant 533341R1
Art.nr Badkamerwinkel 40010066800
EAN 4047289806134
Merk Villeroy & Boch
Serie Memento
Categorie Fontein

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661