Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen wordt ook wel een gootsteenbak of spoelbak genoemd. Uitstortgootstenen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld op te hangen in de bijkeuken, schuur of garage. Bij Badkamerwinkel.nl heb je keuze uit verschillende soorten en afmetingen, zodat je gemakkelijk kunt bepalen welk product het beste aan jouw wensen voldoet.

Producten 25-31 van 31

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 509,00 Normale prijs € 965,58
  • Breedte : 311 mm
  • Voorsprong/diepte : 370 mm
  • Uitvoeringsvorm : Vast/opklapbaar
Speciale prijs € 72,47 Normale prijs € 106,04
  • Breedte : 350 mm
  • Hoogte : 350 mm
  • Met stootrand : Ja
Speciale prijs € 248,34 Normale prijs € 347,42
Speciale prijs € 97,77 Normale prijs € 127,57
Speciale prijs € 246,17 Normale prijs € 325,62
  • Breedte : 500 mm
  • Hoogte : 380 mm
  • Kleur : Overig
Speciale prijs € 72,34 Normale prijs € 99,95
Speciale prijs € 213,57 Normale prijs € 228,69

Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen hangt vaak in de bijkeuken, schuur of garage en dient voornamelijk voor het wegspoelen van afvalwater. Zo hoeft de normale wastafel na het schoonmaken niet gebruikt te worden, en kun je het vieze (schoonmaak)water in de spoelbak legen.

Keramiek of plaatstaal?

Bij Badkamerwinkel.nl hebben we uitstortgootstenen van Staal en van Keramiek. De plaatstaal variant wordt vaak in de horeca gebruikt en is nog makkelijker schoon te maken dab de andere materialen.

Met of zonder emmerrooster?

Het is mogelijk om een uitstortgootsteen te kopen waar een emmerrooster bij zit. Dit plateau is bedoeld om de emmer op te zetten. Op deze manier is het niet nodig om je vieze gieter of emmer in de wasbak te zetten.

Mocht er bij jouw gewenste uitstortgootsteen geen emmerrooster bij zitten, dan kan je er bij ons ook een los emmerrooster bij bestellen. Let tijdens het bestellen goed op of deze er al standaard bij zit of niet. Mocht deze er niet bij zitten dan staat deze vaak bij het kopje 'maak je bestelling compleet'. Hier zijn in sommige gevallen ook nog eventuele andere benodigdheden te vinden.

Verschillende merken

Bij Badkamerwinkel.nl kun je kiezen uit verschillende merken uitstortgootstenen. Denk onder ander aan Villeroy & Boch, Duravit en Franke. Naar welk merk je voorkeur uit gaat, ligt voornamelijk aan persoonlijke smaak of voorkeur. Deze merken produceren allemaal kwalitatief goede spoelbakken.

Kom naar onze winkels!

Kom je er online niet uit of twijfel je welke uitstortgootsteen je wilt kopen? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met de klantenservice.

Bezig met laden...