Villeroy & Boch Memento wastafel

Op zoek naar een stijlvolle en functionele wastafel voor je badkamer? Ontdek de Villeroy & Boch Memento wastafel. Deze hoogwaardige wastafel combineert een strak design met duurzaamheid en gebruiksgemak. Met zijn minimalistische uitstraling en ruime afmetingen biedt de Memento wastafel een luxe en moderne toevoeging aan elke badkamer. Kies voor kwaliteit en design met de Villeroy & Boch Memento wastafel.

3 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Met bevestigingsmateriaal : Nee
  • Overloop : Ja
  • Met handdoekhouder : Nee
Speciale prijs € 299,78 Normale prijs € 591,69
  • Overloop : Ja
  • Met afvoerplug en geïntegreerde overstort : Nee
  • Kraangat : Midden
Speciale prijs € 253,43 Normale prijs € 473,11
  • Met bevestigingsmateriaal : Nee
  • Overloop : Ja
  • Met handdoekhouder : Nee
Speciale prijs € 266,92 Normale prijs € 516,67

De stijlvolle Villeroy & Boch Memento wastafel

Ben je op zoek naar een stijlvolle wastafel die je badkamer een luxe uitstraling geeft? Dan is de Villeroy & Boch Memento wastafel de perfecte keuze. Met zijn strakke lijnen en minimalistische design is deze wastafel een echte eyecatcher in elke badkamer. Maar de Memento wastafel biedt niet alleen een prachtig uiterlijk, maar ook functionaliteit en duurzaamheid.

Strak en minimalistisch design

De Villeroy & Boch Memento wastafel staat bekend om zijn strakke en minimalistische design. Het rechthoekige ontwerp en de dunne randen geven de wastafel een moderne en elegante uitstraling. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, de Memento wastafel past perfect bij elke stijl. Daarnaast is de wastafel verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je altijd een wastafel kunt vinden die past bij de beschikbare ruimte in jouw badkamer.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Naast zijn prachtige design staat de Villeroy & Boch Memento wastafel ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De wastafel is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur. Keramiek is niet alleen sterk en krasbestendig, maar ook eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is de wastafel voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat vuil en kalk zich minder snel hechten. Zo blijft je wastafel altijd mooi en hygiënisch.

Combineer met andere Villeroy & Boch producten

Wil je jouw badkamer helemaal compleet maken? Combineer de Villeroy & Boch Memento wastafel dan met andere producten uit de Memento collectie. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassend badkamermeubel, een toilet of een bad. Zo creëer je een harmonieus geheel en geniet je van een badkamer die tot in de puntjes is afgewerkt. Daarnaast biedt Villeroy & Boch ook andere collecties aan, zoals de Subway en de O.novo collectie, die perfect passen bij de Memento wastafel. Zo kun je jouw badkamer helemaal naar eigen smaak inrichten.

Met de Villeroy & Boch Memento wastafel haal je niet alleen een stijlvolle eyecatcher in huis, maar ook een wastafel van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Combineer de wastafel met andere Villeroy & Boch producten en creëer een badkamer waar je elke dag van kunt genieten. Bij Badkamerwinkel.nl vind je een ruim assortiment aan Villeroy & Boch producten, inclusief de Memento wastafel. Bestel vandaag nog en maak van jouw badkamer een plek waar je helemaal happy van wordt!

Bezig met laden...