Wenko

Een badkamer is een kamer waar de meeste mensen hun dagelijkse verzorging uitvoeren en vervolgens komen zij er verder niet. De badkamer komt puur voor in een dagelijkse routine. Toch kan een badkamer veel meer zijn dan alleen dat. De badkamer kan gebruikt worden als een spa in huis waar iemand echt tot rust komt en kan ook dienen als een kamer waar je trots op bent door het inrichten met het leukste sanitair en natuurlijk de leukste accessoires. Bijvoorbeeld van het merk Wenko. We hebben verschillende producten in ons assortiment die jouw badkamer om kunnen toveren naar veel meer dan alleen een kamer voor de dagelijkse verzorging.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het merk Wenko

Het merk maakt producten voor eigenlijk alle kamers in een woning en dus ook zeker voor in jouw badkamer. Al sinds de jaren 50 zijn zij druk met het produceren van producten die het leven net iets leuker en gemakkelijker maken. Het grote warenhuis van het bedrijf bevindt zich in Duitsland en dat is dus ook de plek waar de meeste producten geproduceerd worden. Het is ooit begonnen met een strijkplank, maar in de jaren hierna is het bedrijf flink gegroeid en tot op heden nog steeds een bekende producent van een hoop verschillende producten. We gaan je laten zien welke producten wij in ons assortiment hebben.

Producten in ons assortiment van het merk Wenko

We hebben namelijk een groot assortiment aan producten van dit merk. Denk bijvoorbeeld aan een hoop accessoires voor in de badkamer. Deze accessoires bestaan bijvoorbeeld uit zeeppompjes en spoelbekers. Er zijn een hele hoop verschillende designs verkrijgbaar zodat je altijd kunt kiezen voor een design wat bij jouw badkamer past. De producten hebben allemaal een serie om makkelijk te vinden welke producten bij dezelfde lijn passen. Hiermee kun je dus de badkamer precies zo aankleden als jij wil en de verschillende producten bij elkaar laten matchen. De prijs van de producten staan goed in verhouding met de kwaliteit van de producten. Hierdoor hoef je niet te diep in de buidel te tasten om de badkamer gezellig en leuk te maken.

Bezig met laden...