Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Let op: PostNL heeft momenteel extreme drukte. Pakketten kunnen hierdoor helaas vertraging oplopen. Lees meer >

Doe mee en win een badkamer!

Wil jij heel erg graag een nieuwe badkamer? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je maakt namelijk kans om een complete badkamer te winnen. Van een doucheset tot tegels en van een toilet tot het wastafelmeubel: je wint echt álles voor jouw nieuwe badkamer! En het mooie is: of je gaat winnen heb je zelf in de hand. De meeste stemmen tellen namelijk! Een creatieve foto/inzending is dus wel slim! Ben jij straks de gelukkige die een héle badkamer gratis mag komen uitzoeken in onze winkel?

Stuur een foto in om mee te doen

Via de gele knop ‘Aanmelden’ kun jij meedoen met de wedstrijd. In het formulier kun je je gegevens invullen en een foto uploaden van jou in je badkamer. Je kunt ook een koppeling maken met je facebook of instagram account en daar een foto van selecteren. Voor onze wedstrijd mag gestemd worden wie er moet winnen! Degene met de meeste stemmen op 1 april om 12.00 uur gaat de wedstrijd winnen. Onderaan deze pagina lees je meer over hoe je stemmen kunt verzamelen.


Bekijk alle inzendingen:


Hoe werkt het?

Om mee te doen stuur je een foto in via het formulier. Bijvoorbeeld een foto van jou in je hele oude badkamer die echt aan vervanging toe is! Je mag hier natuurlijk creatief zijn. Je kunt ook een koppeling maken met je facebook of instagram account en daar een foto van selecteren. Je ziet een blauw vinkje staan als de upload gelukt is. Wij checken alle inzendingen op oprechtheid om misbruik van de actie te voorkomen. Het kan daarom ongeveer een dag duren voordat je inzending op onze website te zien is. Dan begint pas het echte werk! Vanaf dat moment kun je namelijk beginnen met het werven van stemmen. Via de bevestigingsmail of jouw foto op deze actiepagina kun je jouw inzending delen. Bijvoorbeeld via facebook. Maar je kunt ook de link kopiëren en die met mensen delen in een eigen bericht, via whatsapp of zelfs via een flyer. Kijk maar eens mee wat Peter allemaal doet in de video!


HOE DOE JE MEE?

  1. Klik op ‘Aanmelden’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Upload een originele foto van jezelf in je badkamer, alleen de oude badkamer of bijvoorbeeld je huidige badkamer als je naar nieuwbouw gaat. Wees creatief!
  4. Verschijnt er een blauw vinkje? Dan is je aanmelding ingestuurd. We adviseren je om met maar 1 foto mee te doen, de stemmen tellen per foto en worden niet bij elkaar opgeteld als je met meerdere foto's meedoet.
  5. Wij keuren jouw aanmelding binnen 24 uur goed.
  6. Jouw foto is na goedkeuring pas zichtbaar op deze pagina.
  7. Nu wordt het van belang om stemmen te verzamelen. Vraag iedereen die je kent om op jouw foto te stemmen! Dat kan via deze actiepagina: klik op je foto en dan het pijltje. Je kunt dan de link kopiëren en die delen op andere plekken zoals whatsapp en dergelijke. Of rechtstreeks delen via facebook en andere kanalen.
  8. De huidige stand van stemmen is zichtbaar op de pagina als je over de foto beweegt. Blijf de tussenstand volgen en zorg dat je stemmen blijft verzamelen!
  9. Andere mensen kunnen ook jouw aanmelding delen dus zet alles in wat je kunt om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!
  10. Op 1 april om 12.00 uur sluit de wedstrijd. Degene die dan in het officiële achterliggende systeem op nummer 1 staat, wint!

WAT KUN JE WINNEN?

Je mag jouw nieuwe badkamer samenstellen met een keuzebudget! Dit mag je besteden aan producten van het merk Duravit. Voor het bedrag kun je alle onderdelen voor een badkamer kiezen, maar het budget gericht besteden aan wat jij nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld geen bad, dan heb je meer keuzebudget voor een meubel! Daarnaast mag je nog kiezen uit een selectie wandtegels en voegen we een douchewand toe van Wiesbaden zodat jouw badkamer helemaal compleet is! Je wint deze badkamer exclusief installatie en installatiemateriaal. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

aanmelden

Doe jij ook mee?

Ben jij helemaal enthousiast geworden over onze wedstrijd? Doe dan vooral mee en meld je aan! Misschien is de nieuwe badkamer, die nog zo onbetaalbaar leek, voor jou wel helemaal gratis! Wees creatief voor extra stemmen en wie weet ben jij straks de terechte winnaar van deze badkamer.


header

Duravit: voor je hele badkamer

Kwaliteitsmerk Duravit maakt alle producten in eigen fabrieken. Zo weet je zeker dat het eindresultaat kwalitatief echt goed is. Naast oog voor kwaliteit hebben ze ook oog voor design: ze werken graag samen met vooraanstaande ontwerpers zoals Philippe Starck. Zo’n prachtig design toilet kun jij nu winnen in deze badkamer! Bijna alle producten zijn van Duravit en daarmee win jij een complete badkamer die helemaal bij elkaar past.

header

Wist je dat we ook 5 winkels hebben?

De precieze samenstelling van je nieuwe badkamer kan een hele uitdaging zijn. Wij hebben naast onze webshop 5 fysieke winkels waar ze precies weten waar je op moet letten als je je badkamer gaat verbouwen. Als jij wint dan nodigen wij jou uit voor een adviesgesprek in onze winkel. Als vanwege de Corona maatregelen een fysiek bezoek niet mogelijk is dan laten we dit digitaal plaatsvinden. De verkoper kijkt hoe alle items in je badkamer passen en neemt door waar je uit kunt kiezen. Hopelijk zien we jou in april als winnaar van deze badkamer!

Meld je aan
header
header

Veel gestelde vragen

Kan ik ook meedoen zonder foto?
Nee helaas, het is voor deze wedstrijd voorwaarde dat je een foto instuurt.

Moet ik zelf op de foto staan?
Dit mag, maar het hoeft niet. Het kan wel helpen dat anderen jouw foto dan snel herkennen tussen alle aanmeldingen!

Mag ik ook meedoen voor een badkamer voor mijn nieuwbouw huis?
Ja hoor, het is geen voorwaarde dat je een oude badkamer hebt. Je mag dan een foto insturen van jezelf in je huidige badkamer, bijvoorbeeld. Of van jezelf voor je huis in aanbouw. Wees creatief!

Mag ik meedoen voor een ander?
Ja natuurlijk, dat mag ook.

Wanneer wordt mijn foto afgekeurd?
Alleen als we het idee hebben dat je een onpasselijke foto instuurt zullen we deze afkeuren.

Ik zie mijn inzending er niet tussen staan.
Het kan 24 uur duren voordat je foto zichtbaar is. Foto’s met de meeste stemmen staan vooraan. Je kunt op de pijltjes klikken om verder te kijken. Is het langer dan een dag geleden dat je je foto hebt ingestuurd, en staat deze er nog steeds niet tussen? Stuur dan een email naar [email protected]

Kan ik zelf zien of ik gewonnen heb?
De winnaar wordt bepaald op 1 april om 12.00 uur in het achterliggende systeem. Degene die daar de meeste stemmen heeft, wint. We nemen daarna persoonlijk contact op met de winnaar en delen die op onze social media kanalen en op deze actiepagina.

Ik heb een vraag over mijn deelname of de prijs van deze actie.
Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Stuur dan een mail naar [email protected] Zij helpt je verder!