Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Wij verwelkomen je graag in onze eerste fysieke winkel in Nieuwegein. De winkel is een echte ‘one stop sanitair shop’. Door de grote diversiteit aan producten in uiteenlopende stijlen, de scherpe webshop prijzen en deskundige adviseurs vind je er alles wat je zoekt.

Ons adres

Laaggraven 5A, 3439 LG Nieuwegein
tel: 085-0661661, [email protected]

Openingtijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Routebeschrijving winkel

Wil je onze winkel bezoeken? Bekijk dan hieronder waar we gevestigd zijn en plan je routebeschrijving.

Bezoek onze winkel

  • Gratis parkeren Wij hebben parkeergelegenheid voor de deur waardoor je gratis en dichtbij kunt parkeren.
  • Volop inspiratieVan strakke tot klassieke en van zwart/witte tot kleurrijke badkamers. In onze twaalf badkamer zijn alle woonstijlen vertegenwoordigd. Je kan in de badkamer lopen waardoor je de ruimte goed kan ervaren. Ideale manier om – samen met je partner – tot één stijl te komen.
  • Grote selectie van ons webshop assortiment.Alle producten kan je zien en voelen. Vaak wordt dan meteen duidelijke welke producteigenschappen voor jouw belangrijk zijn. Met onze productkennis kunnen wij jouw helpen om het product te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen.
  • Producten direct meenemen of online kopen.Op de computers in de winkel kan je jouw productlijst samenstellen. Veel handzame producten liggen op voorraad in de winkel. Maar direct online bestellen en thuis laten leveren is ook mogelijk. Je kan ons altijd om advies vragen. Wij kijken graag mee of de combinaties kloppen en je bestelling compleet is.