Ga naar hoofdinhoud
0

Badkamerwinkel Amsterdam

In Amsterdam tref je onze winkel aan de ring van de A10 bij afslag Amsterdam Amstel. Via de slagboom op de Daniël Goedkoopstraat kom je recht voor onze deur waar je gratis 1,5 uur kunt parkeren. De winkel in Amsterdam heeft door het glazen dak een prachtige lichtval en maar liefst 850m2 inspiratie voor de nieuwste badkamertrends. Maak direct online een afspraak >Badkamerwinkel Amsterdam

Daniël Goedkoopstraat 23
1096 BD Amsterdam
Mail ons: [email protected]

Maak direct een afspraak met een adviseur >

Openingstijden

Maandag t/m woensdag:       09.30 - 18.00 uur
Donderdag:       09.30 - 21.00 uur
Vrijdag:       09.30 - 18.00 uur
Zaterdag:       09.30 - 17.00 uur
Zondag:       11.00 - 17.00 uurDit kun je verwachten in Amsterdam

In deze winkel loop je van voor naar achter waar je onderweg volop inspiratie tegen komt. Dankzij het glazen dak is de winkel licht en fris. De inspiratiebadkamers nemen je mee in de nieuwste trends. Strak en modern, natuurlijke materialen of een romantische look, het is er allemaal. Je treft er ook slimme tips aan om ruimte te besparen en wat originele ideeën voor als je juist veel ruimte hebt voor een eyecatcher. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je in Amsterdam af en toe gedurfde keuzes tegen. Bekijk bijvoorbeeld gekleurde kranen in goud of koper. Natuurlijk is er volop keuze in gangbare kleuren. Wij laten je graag verrassende combinaties zien, waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct een afspraak >


Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Amsterdam ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand of -cabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Amsterdam maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel >


  •     Winkeloppervlakte 850 m2  
  •   Uniek tegelscherm   
  •   7 dagen per week open   
  •   Donderdag koopavond   
  •   Altijd scherpe prijzen   
  •   Gratis offerte check   

Maak kennis met Peter

In Badkamerwinkel Amsterdam tref je Peter van Papenrecht als filiaalleider. Al vanaf de opening is Peter werkzaam in dit filiaal en helpt hij dagelijks vele klanten met hun badkamervragen. Peter vertelt: ‘In onze winkel kun je rekenen op eerlijk advies waar je écht wat aan hebt. Ik werk al lang in de badkamerwereld en heb heel veel situaties al wel eens eerder gezien. Dan denkt de klant dat ze een lastige badkamer hebben en dan heb ik eigenlijk zo een oplossing paraat. Juist dát advies is de meerwaarde voor klanten om een bezoekje te brengen aan de winkel. Ideaal is natuurlijk dat ze gewoon profiteren van de internetprijzen. Ik hoop dat klanten bij ons binnen lopen voor hun vragen, die beantwoorden we graag.’

Vraag gratis een offerte aan >
Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat jij maar kan bedenken. Of je het in Amsterdam ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!