Badkamerwinkel Amsterdam

In Amsterdam tref je onze winkel aan de ring van de A10 bij afslag Amsterdam Amstel. Via de slagboom op de Daniël Goedkoopstraat kom je recht voor onze deur waar je gratis 1 uur kunt parkeren. De winkel in Amsterdam heeft door het glazen dak een prachtige lichtval en maar liefst 850m2 inspiratie voor de nieuwste badkamertrends.

Maak direct online een afspraak

Aangepaste openingstijden van onze winkels / klantenservice

Het is momenteel niet mogelijk om van te voren afspraken te maken in de winkel, wel kan je altijd naar de winkel toe.

Badkamerwinkel Nieuwegein is 25 mei gesloten.


Badkamerwinkel Amsterdam

Badkamerwinkel Amsterdam

Daniël Goedkoopstraat 23
1096 BD Amsterdam
Mail ons: info@badkamerwinkel.nl

Maak direct een afspraak met een adviseur >

 

Openingstijden
Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Dit kun je verwachten in Amsterdam

In deze winkel loop je van voor naar achter waar je onderweg volop inspiratie tegen komt. Dankzij het glazen dak is de winkel licht en fris. De inspiratiebadkamers nemen je mee in de nieuwste trends. Strak en modern, natuurlijke materialen of een romantische look, het is er allemaal. Je treft er ook slimme tips aan om ruimte te besparen en wat originele ideeën voor als je juist veel ruimte hebt voor een eyecatcher. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je in Amsterdam af en toe gedurfde keuzes tegen. Bekijk bijvoorbeeld gekleurde kranen in goud of koper. Natuurlijk is er volop keuze in gangbare kleuren. Wij laten je graag verrassende combinaties zien, waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct online een afspraak

 

Badkamerwinkel bij jou in de buurt

Kom langs in een van onze Badkamerwinkel showrooms en laat je verrassen door onze vakmensen.

Bekijk alle winkels

Bekijk alle badkamermerken

Badkamer showroom Amsterdam

Welkom bij Badkamerwinkel Amsterdam, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. Het lijkt misschien voorbehouden aan een selecte groep, de happy few. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat die ultieme badkamer voor iedereen binnen handbereik is. En dat doen we niet door verwachtingen te verlagen, maar juist door ze te verhogen.

 


 

Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Amsterdam ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand, douchecabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Amsterdam maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel

Maak kennis met Stephan

In Badkamerwinkel Amsterdam tref je onze ervaren verkoper Stephan. Al vanaf de opening is Stephan werkzaam in dit filiaal en helpt hij dagelijks vele klanten met hun badkamervragen. Stephan vertelt: ‘In onze winkel kun je rekenen op eerlijk advies waar je écht wat aan hebt. Ik werk al lang in de badkamerwereld en heb heel veel situaties al wel eens eerder gezien. Dan denkt de klant dat ze een lastige badkamer hebben en dan heb ik eigenlijk zo een oplossing paraat. Juist dát advies is de meerwaarde voor klanten om een bezoekje te brengen aan de winkel. Ideaal is natuurlijk dat ze gewoon profiteren van de internetprijzen. Ik hoop dat klanten bij ons binnen lopen voor hun vragen, die beantwoorden we graag.’

Badkamerwinkel Amsterdam

Onze locatie in Overamstel is perfect bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het eenvoudig voor klanten uit Amsterdam en omstreken om ons te bezoeken. Met een breed scala aan badkamerproducten van topkwaliteit, bieden wij een unieke winkelervaring die perfect aansluit bij de moderne en dynamische omgeving van het gebied.

Vraag een gratis offerte aan

 

Maak kennis met het team

Stephan

Stephan
Filiaalmanager

Melissa

Melissa
Assistent filiaalmanager

Glenn

Glenn
Verkoper

Geline

Geline
Verkoopster

Farah

Farah
Verkoopster

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat jij maar kan bedenken. Of je het in Amsterdam ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!

Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

 


Waar vind je onze andere winkels?

heroicons/solid/location-marker
Nieuwegein
Bezoek winkel >
heroicons/solid/location-marker
Wateringen
Bezoek winkel >