Badkamerwinkel Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht vindt u Badkamerwinkel Nieuwegein. Op industrieterrein Laagraven treft u onze ruime winkel met volop parkeergelegenheid op eigen terrein. 900 vierkante meter inspiratie met maar liefst 15 complete badkamers. 5 daarvan zijn er recent verbouwd volgens de allerlaatste trends.

Maak direct online een afspraak

Aangepaste openingstijden van onze winkels / klantenservice

Het is momenteel niet mogelijk om van te voren afspraken te maken in de winkel, wel kan je altijd naar de winkel toe.

Badkamerwinkel Nieuwegein is 25 mei gesloten.


 

Badkamerwinkel Nieuwegein

Laagraven 5A
3439 LG Nieuwegein
Mail ons: info@badkamerwinkel.nl

Maak direct een afspraak met een adviseur >

Openingstijden
Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12:00 - 17.00 uur

Dit kunt u verwachten in Nieuwegein

Aan de rechterzijde treft u de trots van deze winkel: 5 splinternieuwe badkamers volgens de allerlaatste trends. Denk aan koperen kranen, reliëf tegels, industriële zwarte elementen of een vrijstaand bad van het nieuwe materiaal Solid Surface. Als u verder langs de badkamers loopt krijgt u nog veel meer inspiratie voor uw droombadkamer. En natuurlijk treft u er ook slimme tips om ruimte te besparen of om de ideale indeling te bepalen. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom komt u ook in Nieuwegein af en toe gedurfde keuzes tegen. Denk aan marmer op de wanden gecombineerd met zwarte industriële elementen. Of koperen kranen en tegels met een opvallende print. Wij laten u graag verrassende combinaties zien waarmee uw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kunt u mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct een afspraak

 

Badkamerwinkel bij jou in de buurt

Kom langs in een van onze Badkamerwinkel showrooms en laat je verrassen door onze vakmensen.

Bekijk alle winkels

Bekijk alle badkamermerken

Badkamer showroom Nieuwegein

Welkom bij Badkamerwinkel Nieuwegein, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. Het lijkt misschien voorbehouden aan een selecte groep, de happy few. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat die ultieme badkamer voor iedereen binnen handbereik is. En dat doen we niet door verwachtingen te verlagen, maar juist door ze te verhogen.

 


 

Inspiratie

Naast inspiratie treft u in Nieuwegein ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die u straks moet gaan maken. Want alleen al voor uw douche loopt u tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand of -cabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heeft u het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij uw nieuwe badkamer. Maar maak u geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Nieuwegein maakt u deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel

Maak kennis met het team

Nick

Nick
Assistent filiaalmanager

Maurits

Maurits
Verkoper

Robert

Robert
Verkoper

De keuze is reuze

Soms wilt u badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat u maar kunt bedenken. Of u het in Nieuwegein ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang uw product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!

 

Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raakt u de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wilt u advies over de verschillende materialen of tips om uw badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om uw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Waar vind je onze andere winkels?

heroicons/solid/location-marker
heroicons/solid/location-marker
Wateringen
Bezoek winkel >