Badkamerwinkel Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht vind je Badkamerwinkel Nieuwegein. Op industrieterrein Laagraven tref je onze ruime winkel met volop parkeergelegenheid op eigen terrein. 900 vierkante meter inspiratie met maar liefst 15 complete badkamers. 5 daarvan zijn er recent verbouwd volgens de allerlaatste trends

Maak direct online een afspraak
Badkamerwinkel Nieuwegein

Badkamerwinkel Nieuwegein

Laagraven 5A
3439 LG Nieuwegein
Mail ons: info@badkamerwinkel.nl

Maak direct een afspraak met een adviseur >

Openingstijden
Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12:00 - 17.00 uur

Dit kun je verwachten in Nieuwegein

Aan de rechterzijde tref je de trots van deze winkel: 5 splinternieuwe badkamers volgens de allerlaatste trends. Denk aan koperen kranen, reliëf tegels, industriële zwarte elementen of een vrijstaand bad van het nieuwe materiaal Solid Surface. Als je verder langs de badkamers loopt krijg je nog veel meer inspiratie voor jouw droombadkamer. En natuurlijk tref je er ook slimme tips om ruimte te besparen of om de ideale indeling te bepalen. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je ook in Nieuwegein af en toe gedurfde keuzes tegen. Denk aan marmer op de wanden gecombineerd met zwarte industriële elementen. Of koperen kranen en tegels met een opvallende print. Wij laten je graag verrassende combinaties zien waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct een afspraak

 

Badkamerwinkel bij jou in de buurt

Kom langs in een van onze Badkamerwinkel showrooms en laat je verrassen door onze vakmensen.

Bekijk alle winkels

Bekijk alle badkamermerken

Badkamer showroom Nieuwegein

Welkom bij Badkamerwinkel Nieuwegein, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. Het lijkt misschien voorbehouden aan een selecte groep, de happy few. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat die ultieme badkamer voor iedereen binnen handbereik is. En dat doen we niet door verwachtingen te verlagen, maar juist door ze te verhogen.

 


 

Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Nieuwegein ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand, douchecabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Nieuwegein maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel

Maak kennis met het team

Wenner

Wenner
Filiaalmanager

Nick

Nick
Assistent filiaalmanager

Maurits

Maurits
Verkoper

Robert

Robert
Verkoper

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat jij maar kan bedenken. Of je het in Nieuwegein ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!

 

Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.


Waar vind je onze andere winkels?

Wateringen
Bezoek winkel >