Badkamerwinkel Rotterdam

Vlakbij stadion de Kuip, aan de Stadionweg, tref je Badkamerwinkel Rotterdam. Vanaf de A16 rij je er zo naartoe en parkeren kan gratis voor de deur. Deze winkel heeft maar liefst 1.000 vierkante meter badkamerinspiratie, verkopers met een Rotterdamse nuchterheid en natuurlijk lekkere koffie.

Let op: Vanwege werkzaamheden is de weg vanuit het centrum tijdelijk afgesloten, we raden je aan een alternatieve route te nemen.

Maak direct online een afspraak
Badkamerwinkel Rotterdam

Badkamerwinkel Rotterdam

Stadionweg 37B
3077 AR Rotterdam
Mail ons: info@badkamerwinkel.nl

Maak direct een afspraak met een adviseur >

 

Openingstijden
Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur op iedere tweede en laatste zondag van de maand

Dit kun je verwachten in Rotterdam

De winkel in Rotterdam heeft aan de linkerkant een etalage waar je de opvallendste badkamers vindt. Bijvoorbeeld de luxe hoekbadkamer met industriële elementen, helemaal volgens de trends van nu. Als je verder loopt aan die zijde treft u mooie complete toiletruimtes waar je snel een heleboel inspiratie kunt opdoen voor de kleinste ruimte in je eigen huis. Natuurlijk tref je verder ook heel veel voorbeelden om je ideale badkamer in te delen en slimme tips om ruimte te besparen. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je ook in Rotterdam af en toe gedurfde keuzes tegen. Denk aan opvallende combinaties van tegels of gekleurde kranen in goud of koper. Natuurlijk is er ook volop keuze in gangbare kleuren. Wij laten je graag verrassende combinaties zien waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct een afspraak

 

Badkamerwinkel bij jou in de buurt

Kom langs in een van onze Badkamerwinkel showrooms en laat je verrassen door onze vakmensen.

Bekijk alle winkels

Bekijk alle badkamermerken

Badkamer showroom Rotterdam

Welkom bij Badkamerwinkel Rotterdam, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. Het lijkt misschien voorbehouden aan een selecte groep, de happy few. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat die ultieme badkamer voor iedereen binnen handbereik is. En dat doen we niet door verwachtingen te verlagen, maar juist door ze te verhogen.

 


 

Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Rotterdam ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand, douchecabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Rotterdam maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel

Wees welkom in Rotterdam!

In Badkamerwinkel Rotterdam treffen de klanten een warm welkom. Verkoper Tony vertelt: ‘Als je onze winkel bezoekt dan willen we graag dat dit een leuke ervaring is. Of je nou gewoon even rond komt kijken of concreet een vraag hebt. Iedereen is even welkom. In onze winkel doen we daarnaast altijd graag dat ene stapje extra voor de klant. Geen vraag is ons te gek en bij een schijnbaar onmogelijke situatie proberen we altijd een creatieve oplossing te bieden.’

Vraag een gratis offerte aan

 


Maak kennis met Eddy

In ons filiaal in Rotterdam tref je Eddy. Hij is daar filiaalleider en heeft ontzettend veel ervaring in de sanitairwereld. Advies geven over de indeling en inrichting van jouw badkamer is voor hem dan ook geen probleem.

Bij het kopen van een badkamer kunnen verschillende vragen opkomen. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe deel je de badkamer zo efficiënt mogelijk in? Wat zijn de aanschafkosten? Eddy weet er wel raad mee. Hij vertelt: “Een badkamer moet niet alleen precies passen bij jouw smaak, maar je wilt er ook jarenlang plezier van hebben. Wij doen als team ons uiterste best om jouw droomproject te realiseren. Met ons gemotiveerde team bestaande uit vakmensen met gevarieerde achtergronden kunnen wij voor iedereen een droombadkamer realiseren.”

 

Maak kennis met het team

Eddy

Eddy
Filiaalmanager

Massimo

Massimo
Verkoper

Tony

Tony
Verkoper

Magdalena

Magdalena
Verkoopster

Dylan

Dylan
Verkoper

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat je maar kunt bedenken. Of je het in Rotterdam ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!

Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak je de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om je vragen uitgebreid te beantwoorden.

 


Waar vind je onze andere winkels?

Nieuwegein
Bezoek winkel >
Wateringen
Bezoek winkel >