Ga naar hoofdinhoud
0

Hulp of advies nodig?

Bel ons direct: 085-0661661

Badkamerwinkel Rotterdam

Vlakbij stadion de Kuip, aan de Stadionweg, tref je Badkamerwinkel Rotterdam. Vanaf de A16 rij je er zo naartoe en parkeren kan gratis voor de deur. Deze winkel heeft maar liefst 1.000 vierkante meter badkamerinspiratie, verkopers met een Rotterdamse nuchterheid en natuurlijk lekkere koffie. Maak direct online een afspraak >


Badkamerwinkel Rotterdam

Stadionweg 37B
3077 AR Rotterdam
Mail ons: [email protected]
Maak direct een afspraak met een adviseur >


Openingstijden

Maandag t/m donderdag:       09.30 - 18.00 uur
Vrijdag:       09.30 - 21.00 uur
Zaterdag:       09.30 - 17.00 uur
Zondag:       11.00 - 17.00 uur
 Dit kun je verwachten in Rotterdam

De winkel in Rotterdam heeft aan de linkerkant een etalage waar je de opvallendste badkamers vindt. Bijvoorbeeld de luxe hoekbadkamer met industriële elementen, helemaal volgens de trends van nu. Als je verder loopt aan die zijde tref je mooie complete toiletruimtes waar je snel een heleboel inspiratie kunt opdoen voor de kleinste ruimte in je eigen huis. Natuurlijk tref je verder ook heel veel voorbeelden om jouw ideale badkamer in te delen en slimme tips om ruimte te besparen. Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je ook in Rotterdam af en toe gedurfde keuzes tegen. Denk aan opvallende combinaties van tegels of gekleurde kranen in goud of koper. Natuurlijk is er ook volop keuze in gangbare kleuren. Wij laten je graag verrassende combinaties zien waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct een afspraak >


Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Rotterdam ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand of -cabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Rotterdam maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel >


  •     Winkeloppervlakte 1.000 m2  
  •   Uniek tegelscherm    
  •   7 dagen per week open     
  •   Vrijdag koopavond     
  •   Altijd scherpe prijzen     
  •   Gratis offerte check     

Wees welkom in Rotterdam!

In Badkamerwinkel Rotterdam treffen de klanten een warm welkom. Medewerker Tony vertelt: ‘Als je onze winkel bezoekt dan willen we graag dat dit een leuke ervaring is. Of je nou gewoon even rond komt kijken of concreet een vraag hebt. Iedereen is even welkom. In onze winkel doen we daarnaast altijd graag dat ene stapje extra voor de klant. Geen vraag is ons te gek en bij een schijnbaar onmogelijke situatie proberen we altijd een creatieve oplossing te bieden.’

Vraag gratis een offerte aan >


Maak kennis met het team
Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat jij maar kan bedenken. Of je het in Rotterdam ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal. We bieden namelijk de keuze uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis. Of op een datum naar keuze natuurlijk!