Badkamerwinkel Wateringen

Vlak aan de A4, net onder Den Haag, tref je onze winkel in Wateringen. Dit mooie pand met een grote glazen voorzijde tref je aan de 's Gravenzandseweg op het bedrijventerrein Zwethove. Maar liefst 1.100m2 splinternieuwe badkamerinspiratie staat hier voor jou klaar!

Maak direct online een afspraak

Aangepaste openingstijden van onze winkels / klantenservice

Het is momenteel niet mogelijk om van te voren afspraken te maken in de winkel, wel kan je altijd naar de winkel toe.

Badkamerwinkel Nieuwegein is 25 mei gesloten.


Badkamerwinkel Wateringen

Badkamerwinkel Wateringen

's-Gravenzandseweg 32
2291 PE Wateringen
Mail ons: info@badkamerwinkel.nl

Maak direct een afspraak met een adviseur >

 

Openingstijden
Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Dit kun je verwachten in Wateringen

Start je zoektocht naar inspiratie in deze winkel linksom: dan maak je in 5 badkamers kennis met de meest actuele mogelijkheden op het gebied van badkamers. Deze opstellingen zijn geïnspireerd op de 5 allergrootste badkamertrends van dit moment! Wat dacht je van koper, beton, marmer, mat zwart, hout en staal? En maak kennis met de nieuwste materialen: een vrijstaand ligbad van prachtig mat wit Solid Surface. Je treft er ook slimme tips om ruimte te besparen en wat dat dacht je van reliëf tegels als je juist veel ruimte hebt voor een eyecatcher? Bij Badkamerwinkel.nl zijn we graag verfrissend en verrassend. Daarom kom je ook in Wateringen af en toe gedurfde keuzes tegen. Wat dacht je van zwarte wandtegels met gouden kranen? Natuurlijk is er ook volop keuze in gangbare kleuren. Wij laten je graag verrassende combinaties zien waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

Maak direct online een afspraak

 

Badkamerwinkel bij jou in de buurt

Kom langs in een van onze Badkamerwinkel showrooms en laat je verrassen door onze vakmensen.

Bekijk alle winkels

Bekijk alle badkamermerken

Badkamer showroom Wateringen

Welkom bij Badkamerwinkel Wateringen, dé plek waar iedereen helemaal happy wordt van zijn badkamer. Bij ons draait het om maximaal plezier en genieten, elke dag opnieuw. Het lijkt misschien voorbehouden aan een selecte groep, de happy few. Maar niets is minder waar. Wij zorgen ervoor dat die ultieme badkamer voor iedereen binnen handbereik is. En dat doen we niet door verwachtingen te verlagen, maar juist door ze te verhogen.

 


 

Inspiratie

Naast inspiratie tref je in Wateringen ook héél véél slimme voorbeelden van keuzes die jij straks moet gaan maken. Want alleen al voor je douche loop je tegen eindeloze mogelijkheden aan: een douchewand, douchecabine, schuifdeur of draaideur, douchegoot of douchebak. En dan heb je het nog niet eens over de keuze om de doucheset aan de muur te hangen of in te bouwen, de kleur én de vorm daarvan. Welke materialen bestaan er voor het nieuwe bad en hoe gaan we om met die beperkte ruimte voor de wc? Dit zijn pas enkele voorbeelden van de keuzes die komen kijken bij jouw nieuwe badkamer. Maar maak je geen zorgen: met onze deskundige verkopers in Badkamerwinkel Wateringen maak je deze keuzes snel en efficiënt!

Bezoek onze winkel

Maak kennis met Dano

In Badkamerwinkel Wateringen tref je Dano van Empel als filiaalleider. Dano is al jaren werkzaam bij Badkamerwinkel.nl en heeft zelfs al vele collega’s aan een perfecte badkamer geholpen. Dat zegt wel wat, toch? Dano vertelt: ‘Ik ben trots op het advies dat we geven in onze winkel. We halen dat niet zomaar uit een boekje, maar denken écht met de klant mee. Geen badkamer is hetzelfde, maar er zijn wel al veel mensen voor jou geweest met een zelfde situatie. Met die ervaring kunnen wij advies geven over zaken waar een klant niet gelijk aan heeft gedacht. Ik adviseer zelf altijd om te investeren in goede, mooie kranen. Het extra geld wat je daar aan uitgeeft, merk je nog jarenlang in de kwaliteit en de levensduur.’

Vraag een gratis offerte aan

 

Maak kennis met het team

Dano

Dano
Filiaalmanager

Joost

Joost
Verkoper

Julian

Julian
Verkoper

Haiko

Kees
Verkoper

Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt uit de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden

 

De keuze is reuze

Soms wil je badkamer producten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel zo'n beetje elk sanitair product wat jij maar kan bedenken. Of je het in Wateringen ook direct mee kan nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal! Waarom? Omdat we graag de keuze geven uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis! Of op een datum naar keuze natuurlijk!


Waar vind je onze andere winkels?

heroicons/solid/location-marker
heroicons/solid/location-marker
Nieuwegein
Bezoek winkel >