0

Badkamerwinkel Zaandam

Net boven Amsterdam, op een grote woonboulevard, tref je onze nieuwste winkel in Zaandam. Dit moderne pand staat tussen alle grote bekende woonwinkels en bouwmarkten op de Stormhoek. Inspiratie opdoen voor je hele huis én je badkamer begint dus in Zaandam! In deze spiksplinternieuwe winkel tref je 1150 m2 aan keuzemogelijkheden voor jouw droombadkamer. Maak direct online een afspraak >


Badkamerwinkel Zaandam

Stormhoek 11
1506 SW Zaandam
Mail ons: [email protected]

Maak direct een afspraak met een adviseur >

Openingstijden

Maandag t/m woensdag:       09.30 - 18.00 uur
Donderdag:       09.30 - 21.00 uur
Vrijdag:       09.30 - 18.00 uur
Zaterdag:       09.30 - 17.00 uur
Zondag:       11.00 - 17.00 uurDit kun je verwachten in Zaandam

Deze winkel is geopend in 2020 en is daarom voorzien van de allernieuwste trends van dit moment! Wat dacht je van mat zwart, marmer, beton, hout en staal? Of juist kranen in stijlvol goud? En maak kennis met de nieuwste materialen: een vrijstaand ligbad van prachtig mat wit solid surface. Wij laten je graag verrassende combinaties zien waarmee jouw badkamer net even helemaal uniek wordt. Want ook in rustige kleuren kun je mooie combinaties maken die niet standaard zijn.

De nieuwste snufjes

In zo’n nieuwe winkel kun je ook een aantal nieuwe snufjes ontdekken. Zo kun je, terwijl je lekker koffie drinkt, op touchscreen-schermen door de site scrollen. Wil je liever even rustig met een verkoper zitten? Dan hebben we fijne zitjes waar je in alle rust met advies van een verkoper de juiste keuzes kunt maken. De nieuwe technieken zie je ook terug in de producten. Zo tref je bijvoorbeeld een ruime keuze aan douchewc’s die je natuurlijk ook op het klantentoilet zelf kunt uitproberen!


Speciaal tijd voor jou met een afspraak

Raak jij de weg kwijt in de oneindige hoeveelheid keuze in onze webshop? Wil je advies over de verschillende materialen of tips om je badkamer slimmer in te delen? Daar weten onze vakkundige verkopers bij Badkamerwinkel.nl Zaandam wel raad mee. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat een verkoper speciaal de tijd heeft om jouw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Maak direct een afspraak >


  •     Winkeloppervlakte 1150 m2  
  •   Uniek tegelscherm    
  •   7 dagen per week open     
  •   Vrijdag koopavond     
  •   Altijd scherpe prijzen     
  •   Gratis offerte check     

De keuze is reuze

Soms wil je badkamerproducten even zien en bekijken. Daarom hebben wij in onze winkel in Zaandam zo'n beetje elk sanitairproduct dat jij maar kunt bedenken. Of je het in Zaandam ook direct mee kunt nemen? Nee, want onze voorraad is digitaal! Waarom? Omdat we graag de keuze geven uit 80.000 producten. Net een andere optie, kleur of uitvoering. Over smaak valt tenslotte niet te twisten. Doe inspiratie en advies op in onze winkel, bestel ter plekke eenvoudig en snel op onze schermen en ontvang je product naar keuze morgen al thuis! Of op een datum naar keuze natuurlijk!

Vraag gratis een offerte aan >