Wasmand

Een wasmand is een onmisbaar accessoire in de badkamer. Het is natuurlijk geen gezicht om in een strakke badkamer een hoopje vieze was te hebben liggen. Daarom hebben we een ruim assortiment wasmanden in verschillende modellen en kleuren op onze website.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 91,14 Normale prijs € 130,68

Wasmand

Een wasmand is een handig middel om jouw kledingruimte, slaapkamer, badkamer of washok opgeruimd te houden. Op deze manier kun je altijd jouw kleren kwijt zonder dat het overal rond gaat slingeren. Je kunt een wasmand ook gebruiken om de was te verplaatsen naar de wasmachine, of om de was in te leggen nadat deze gedroogd en/of gestreken is. Iedere wasmand heeft een eigen vorm en uitstraling. Het is aan jou om te bepalen welke het beste bij jouw badkamer of slaapkamer past.

Wil je graag een nieuwe wasmand kopen zodat alle vuile was uit het zicht is? Dat snappen wij heel goed! Onze wasmanden zijn er in allerlei soorten en maten, denk hierbij aan een inhoud van 60 liter, 100 liter en 130 liter. Of je nu op zoek bent naar een wasmand die strak tegen de muur geplaatst wordt of liever een die verplaatst kan worden, op onze website ben je aan het juiste adres.

Verschillende soorten wasmanden

Wasmanden zijn er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld een ronde of stoffen wasmand, met of zonder deksel of zelfs een opvouwbare wasmand. De traditionele wasmanden zijn vaak gemaakt van kunststof, waardoor ze erg licht zijn en makkelijk te verplaatsen. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken. Tegenwoordig zie je steeds meer verschillende soorten wasmanden. De wasmanden hebben hendels waardoor je de was makkelijk kunt verplaatsen naar de plek waar jij deze wilt hebben. Ook kun je kiezen voor een dubbele wasmand waar je aan een kant gekleurde was en aan de andere kant de witte was meteen kunt scheiden. Bedenk vooraf goed wat een praktische wasmand voor jou is en kies op basis daarvan de geschikte wasmand uit.

Wasmanden zijn er tegenwoordig ook in verschillende kleuren. Zo is er eigenlijk voor ieder wel een ruime keuze aan wasmanden. Wij van badkamerwinkel.be hebben ook een groot aanbod wasmanden. Zo hebben wij witte, rode, grijze of zelfs chromen wasmanden. We hebben ook verschillende materialen, denk hierbij aan stof, kunststof of zelfs bamboe. Ruime keuze dus!

Bezig met laden...