Lage kasten

Waarom een lage kast zul je denken, een hoge kast is toch veel fijner! Met een lage badkamerkasten kun je de ruimte onder een schuin dak ideaal benutten. Vaak zie je dat het bad onder een schuine kap wordt geplaatst, maar in sommige gevallen is dit zelfs niet mogelijk. Dan is een lage kast een ideale oplossing, want zo kan je toch die ruimte benutten.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Geberit Acanto lage kast 45 cm 1 lade front glas, lava
Te zien in de winkels
  • Materiaal front : Glas
  • Kleur corpus : Grijs
  • Materiaal corpus : Spaanplaat
Speciale prijs € 535,65 Normale prijs € 850,63

Lage badkamerkasten

Waarom een lage kast zul je denken, een hoge kast is toch veel fijner! Met een lage kast kun je de ruimte onder een schuin dak ideaal benutten. Vaak zie je dat het bad onder een schuine kap wordt geplaatst, maar in sommige gevallen is dit zelfs niet mogelijk. Dan is de lage kast een ideale oplossing, want zo kan je toch de ruimte benutten, door bijvoorbeeld over de gehele breedte lage kasten te plaatsen.

Wanneer je jouw badmeubel wilt verbreden met een extra badkamerkast, dan kan een lage kast een uitkomst zijn.

  • Deur of lade
    Een lage kast is meestal voorzien van een deur, of één of twee lades. Je kunt het meubel aan jouw eigen smaak aanpassen.
  • Softclose-sluiting
    De meeste badkamerkasten beschikken over een zogenaamde softclose-sluiting. Dat betekend dat de deur of de lades op een geruisloze manier dicht gaan.

Ruim aanbod in grote merken

We hebben een ruim aanbod aan badkamerkasten. Bovendien voeren we alle grote merken! Denk hierbij aan merken als Geberit, Wiesbaden of Sub. Zo bieden we iedereen een passende badkamerkast.

Kom naar onze winkels!

Kom je er online niet uit? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met de klantenservice.

Bezig met laden...