Bubbelbaden

Een bubbelbad of whirlpool biedt heerlijke ontspanning dankzij de combinatie van warm water en bubbels. Bij Badkamerwinkel.nl hebben we verschillende soorten bubbelbaden, bijvoorbeeld in de populaire maar van 180x80 cm, maar ook in hoekvorm, vrijstaand en in andere maten. Kies de vorm en de gewenste opties, bijvoorbeeld het aantal jets in de bodem of wand, gemakkelijk met de filters die we voor je hebben gemaakt.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Ligbad
  • Vorm : Ovaal
  • Binnenvorm : Ovaal
Speciale prijs € 2.399,00 Normale prijs € 4.063,91
  • Bediening : Pneumatisch op badrand
  • Programmeerbaar : Nee
  • Aantal jets in richting verstelbaar : 8
Speciale prijs € 1.427,06 Normale prijs € 2.116,29

Diverse bubbelbaden

Bubbelbaden zijn er in verschillende maten en soorten. Zo heb je de rechthoekige vorm, die je vaak ook bij standaard ligbaden ziet. Een populaire maat daarin is een bubbelbad van 180 x 80 cm. Ze zijn er echter ook in een iets kleinere maat, namelijk 170 x 75 cm. Handig wanneer je net iets minder ruimte kwijt wilt zijn of kwijt kunt. Een andere optie is een hoek bubbelbad, die fijn in een hoek van de badkamer geplaatst kan worden. Wanneer je de luxe hebt dat je een vrijstaand bad kwijt kunt, is een vrijstaand bubbelbad natuurlijk helemaal fijn voor dat optimale wellness in huis gevoel.

Je kunt ook bepalen wat voor soort bubbelbad je wilt aan de hand van het aantal personen waarmee je in het bubbelbad wilt zitten. Ga je voor een eenpersoons of tweepersoons bubbelbad?

Bubbelbad specificaties

Bubbelbaden hebben verschillende opties die je een wellness ervaring kunnen bieden. Welke opties jij wilt is natuurlijk persoonlijk, maar keuze is er in ieder geval genoeg. Zo kun je met de filters zelf aangeven hoeveel jets jij in de wand en bodem van het bubbelbad zou willen hebben en bijvoorbeeld of het bad onderwaterverlichting of een hoofdsteun moet hebben.

Bubbelbad kopen?

Ben je van plan om een bubbelbad te kopen, maar heb je toch nog wat advies nodig? Kom dan gerust langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze experts. Of neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Bezig met laden...