• Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst ontbinden, daarna 14 dagen om terug te sturen
 • Het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is (indien redelijkerwijs mogelijk)
 • Het product zo orgineel / oorspronkelijk als mogelijk
 • Producten die gemonteerd zijn kunnen wij niet retour nemen
 • Producten die speciaal zijn besteld, zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht
 • De kosten van het retourneren zijn voor de koper

Verpakking

De verpakking dient ongewijzigd te blijven, dat wil zeggen, geen gebruik van tape en schrijf niet met stift op de doos/verpakking, maar gebruik een opplaklabel (bijvoorbeeld een blanco A4) waar je de adresinformatie op vermeld.

Wel / Niet retour

Voorraad producten kunnen worden geretourneerd. Op de productpagina kun je zien of een product een voorraadproduct is. In dit geval zal hierbij vermeld staan dat dit product op voorraad is. Producten die speciaal voor je worden gemaakt kunnen niet (altijd) retour. Tegels kunnen niet geretourneerd worden. Indien je twijfelt of een product kan worden geretourneerd kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wanneer je een artikel wenst te retourneren dan kun je deze zelf terugbrengen in de winkel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Aan het retour sturen van producten zijn wel kosten verbonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Afhankelijk van het product kun je deze per PostNL of transportbedrijf naar het retouradres opsturen. Deze kosten variëren van € 6,95 tot € 99,95 afhankelijk van het product.

De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

 • Pakketzendingen € 6,95
 • Vrachtauto € 35,-
 • Tegels € 45,-

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht om de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Voer de stappen hieronder uit voor een snelle afhandeling van je retour. Voor onaangekondigde retouren kunnen wij geen afhandeling garanderen volgens onze gestelde maatstaven en voorwaarden.

Om een retour aan te melden doorloop je de volgende stappen:

 1. Vul ons retourformulier volledig in, hiervan krijg je direct een bevestiging per mail
 2. Vervolgens sturen wij je zo snel mogelijk een retourinstructie per e-mail
 3. Voer deze instructie uit
 4. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 10 dagen na ontbinding ontvang je je geld terug
De retourkosten zijn voor je eigen rekening.
 • Pakketzendingen € 6,95
 • Vrachtauto € 25,-
 • Tegels € 45,-

Tevens kan u ook gebruik maken van het modelformulier:

 • Download ons retourformulier en vul hem volledig in
 • Indien je het retourformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen 5 werkdagen een reactie. Mocht je vragen hebben over het retourneren van producten dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@badkamerwinkel.nl.

  Helaas kun je je retour nog niet volgen. Momenteel zijn er hard bezig met de ontwikkeling van de retourstromen, zodat je in de toekomst je retour kan volgen. Mocht je vragen hebben over het retourneren van producten dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@badkamerwinkel.nl.

  Het verwerken van retouren kan maximaal 14 dagen duren. De termijn van terugstorten varieert per betaalmethode en betreft maximaal 14 dagen ná ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen of je hebt aangetoond de producten te hebben verstuurd. Wanneer het product geannuleerd is, ontvang je het totale orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten. Wanneer het product is geretourneerd dan ontvang je het aankoopbedrag van het product inclusief eventuele verzendkosten.

  Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:
  Badkamerwinkel.nl
  t.a.v. afdeling retouren
  Laagraven 5A
  3439 LG Nieuwegein

  Het is mogelijk om je bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons per email info@badkamerwinkel.nl door te geven onder vermelding van je bestelrnummer. Hoe eerder wij de annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. Je kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen. Bekijk hiervoor ons retourproces. Eventuele verzendkosten zijn dan voor eigen rekening en worden niet aan je geretourneerd. Zodra je bestelling succesvol is geannuleerd, komt je betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.