Airconditioning

Wil jij graag jouw huis koel houden tijdens de warme zomermaanden? Overweeg dan eens om airconditioning aan te schaffen. Hierbij heb je de keuze tussen mobiele airco’s en split unit airco’s.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je graag airconditioning kopen?

Op Badkamerwinkel.nl vind je een ruim aanbod van airconditioning systemen. Wij hebben diverse modellen van verschillende merken.

Twijfel je nog tussen een mobiele airconditioning of een split unit airconditioning? Wij zetten graag de verschillende eigenschappen op een rijtje zodat jij uiteindelijk de juiste keuze kunt maken.

Mobiele airconditioning

Onze airco’s zijn geschikt voor verschillende ruimtes van het huis. Zijn er in jouw huis meerdere ruimtes die af en toe wat meer verkoeling kunnen gebruiken? Dan is een mobiele airconditioning wellicht iets voor jou.

Het grote voordeel is dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen en aanzetten. Je hoeft hem alleen op de gewenste plek neer te zetten, de stekker in het stopcontact te doen en de temperatuur naar wens in te stellen.

Nadeel is wel dat je de airco altijd in de buurt van een raam moet zetten, omdat de slang ervan naar buiten moet hangen. Tegenwoordig worden gelukkig veel mobiele airco’s geleverd met een raamafsluiter. Daar kun je de slang door naar buiten steken zonder dat er de hele dag of nacht een raam open moet staan.

Split unit airconditioning

Wil je liever airconditioning op een vaste plek? Kies dan voor een split unit. Deze zit vastgemaakt aan de muur en staat niet in de weg.

Een split unit bestaat uit een binnen- en buitenunit. De binnenunit zit aan de wand gemonteerd, terwijl de buitenunit aan de gevel bevestigd wordt. Er hoeft geen slang uit het raam te hangen waardoor de airco altijd aan kan, ook als je even niet thuis bent.

Deze airco is erg geschikt voor het verkoelen en zelfs verwarmen van grote ruimtes. Het is een grote investering, maar op die manier heb je er het hele jaar plezier van. De split unit airco is bovendien stiller en zuiniger dan een mobiele airco.

Bezig met laden...