Instapbaden

Het nemen van een bad is voor de meeste mensen een heerlijk moment van ontspanning. Helaas is in bad gaan niet voor iedereen even gemakkelijk. Voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn, kan het lastig zijn om over de hoge badrand heen te stappen. Een instapbad is hiervoor de ideale oplossing. Een instapbad is namelijk simpelweg een ligbad met deur. Doordat deze deur open kan, kun je makkelijk in het bad stappen en vervolgens het deurtje weer dicht doen en het bad vol laten lopen. Bij Badkamerwinkel.nl vind je verschillende luxe instapbaden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van een instapbad

Het grootste voordeel van een instap ligbad is het deurtje wat je open en dicht kunt doen, waardoor je een lage instap creëert. Het deurtje is waterdicht, dus je hoeft niet bang te zijn dat je badkamer vol stroomt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je het bad pas laat vollopen als het deurtje dicht is ;) Doordat het deurtje naar binnen opent heb je geen extra ruimte nodig langs het bad. Voor extra veiligheid kun je ook badgrepen monteren zodat je makkelijker op kunt staan uit het bad. Ook bevatten onze instap ligbaden een rugpaneel, dit paneel zorgt voor extra ondersteuning én comfort. Zo kun je veilig in bad.

Douchen in een instapbad

Een ander voordeel van een ligbad met instapdeur, is dat het makkelijker is met douchen. Als je er voor kiest om een douche in het bad te plaatsen, kun je vanwege het deurtje gemakkelijk instappen. Je kunt het deurtje zelfs open laten staan als je doucht omdat het water wegloopt via het putje. Zo creëer je toch de ruimte en het gevoel van een inloopdouche. Het is wel verstandig om een douchegordijn op te hangen of een badwand te monteren, zodat het water niet alle kanten op spettert.

Advies nodig?

Ben je van plan om een instapbad te kopen, maar heb je toch nog wat advies nodig? Kom dan gerust langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze experts. Of neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Bezig met laden...