Tips voor keuzes en onderhoud

Je hebt vaak veel vragen als je aan de slag gaat met een nieuwe badkamer. Ook bij kleine veranderingen loop je dan al tegen dingen aan. Wij hebben al onze tips bij elkaar gezet zodat je niet uren hoeft te zoeken op google, wel zo overzichtelijk!

We hebben tips over het kiezen van de juiste producten zoals bij bedieningspanelen of badmeubels. Door je even in te lezen let je daarna vaak op dingen waar je eerder niet aan dacht! En ook tips voor na de verbouwing komen aan bod. Zoals hoe je je nieuwe zwarte kranen goed schoon maakt zonder ze te beschadigen.

Bekijk alle tips
badkamer advies

sanitair advies

Digitale klushulp voor elke sanitair klus

Van grote tot kleine klussen in je badkamer: het scheelt enorm als je zelf handig bent. Het is natuurlijk wel logisch dat je vragen hebt als je iets nog nooit hebt gedaan. Daarom hebben wij een digitale klushulp voor jou beschikbaar. Eerste hulp bij elke sanitair klus! Van sommige dingen wist je misschien niet eens dat het kon. Zoals het afstellen van je thermostaatkraan! En slimme tips om de cementsluier van je nieuwe tegels af te krijgen kunnen vast ook geen kwaad. Lees op je gemakje onze digitale klushulp voor een goede voorbereiding.

Bekijk alle klushulp


Wij helpen jou bij je productkeuze

Wij begrijpen dat het lastig om de juiste producten te vinden voor in jouw badkamer? Om je te helpen hebben wij een lijst gemaakt met producten die onze specialisten aan jou zouden adviseren. Deze producten zijn meestal dezelfde of volgende dag al leverbaar, krijgen goede reviews én je betaalt meestal geen verzendkosten. Dat maakt de zoektocht naar jouw droombadkamer nét even wat makkelijker.

Lees meer