0

Op www.badkamerwinkel.nl kun je direct online betalen via iDeal, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro. Tijdens het bestelproces kun je een selectie maken uit deze betaaloptie die van toepassing is op je bestelling. 

iDeal

Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij Badkamerwinkel ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen je bank. Nadat je op de knop 'Plaats je bestelling' klikt, wordt je omgeleid naar je bank en de bekende internetbankieren. Je kan gebruik maken van iDEAL als je een rekening hebt bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Creditcard

Bij Badkamerwinkel kun je betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel, in sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard, als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcard gegevens op en jouw informatie wordt beveiligd verzonden.

Badkamerwinkel accepteert de volgende creditcards:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-PAY
  • eMaestro
  • Bancontact/ Mister Cash (Alleen op Badkamerwinkel.be)

Indien je jouw bestelling wilt laten betalen vanuit jouw bouwdepot kun je de producten en te bestellen aantallen aan onze klantenservice [email protected] sturen, dan sturen wij je vooraf een factuur. Let erop dat het leveradres het adres is waarop het bouwdepot is verleend.

Achteraf betalen houdt in dat je online je bestelling plaatst en pas binnen 14 dagen daarna hoeft te betalen. Deze betaaloptie is niet bij elke bestelling mogelijk, het kan zijn dat je ordersamenstelling niet in aanmerking komt voor achteraf betalen, als dit het geval is wordt de achteraf betalen optie niet zichtbaar bij het afrekenen.

Als je kiest voor de optie 'Achteraf Betalen' wordt tijdens het afrekenen direct een controle uitgevoerd op je kredietwaardigheid en kun je, indien de controles positief uitkomen, meteen de bestelling afronden. Je ontvangt de bestelde producten zo snel mogelijk volgens de normale logistieke afhandeling. Na het bestellen ontvang je direct een orderbevestiging van Badkamerwinkel per e-mail en een digitale factuur die Badkamerwinkel verstuurd via onze Achteraf Betalen partner Focum Commerce B.V. in deze e-mail zit een betaallink die je kunt gebruiken om via iDeal te betalen. Uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum dient de betaling te zijn voldaan.

Gegevens achteraf betalen
Het is belangrijk dat je je gegevens nauwkeurig invult tijdens het afrekenen. Je dient sommige gegevens dubbel in te vullen. Let hierbij vooral op je naam, geboortedatum, geslacht en adresgegevens. Te laat betalen kan gevolgen hebben. Deze staan beschreven in de algemene voorwaarden, de afhandeling van de betaling wordt gedaan door Focum Commerce B.V.. Wanneer je betaald d.m.v. achteraf betalen ga je akkoord met de "voorwaarden achteraf betalen", deze voorwaarden kun je hier bekijken.

Mocht je een vraag hebben over jouw betaling of over een betaalwijze, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice of via [email protected]