Betalen

Betaalopties

Op Badkamerwinkel.nl kun je direct online betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, V-PAY, eMaestro, in3 of Klarna Achteraf Betalen. Tijdens het bestelproces kun je de gewenste betaaloptie voor jouw bestelling selecteren.

iDEAL
Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij Badkamerwinkel.nl ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen jouw bank. Nadat je op de knop 'Bestellen en Betalen' klikt, wordt je omgeleid naar jouw bank en de bekende internetbankieren omgeving. Je kan gebruik maken van iDEAL als je een rekening hebt bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Creditcard
Bij Badkamerwinkel.nl kun je betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard. Als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcard gegevens op en jouw informatie wordt beveiligd verzonden.

Badkamerwinkel.nl accepteert de volgende creditcards:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-PAY
  • eMaestro


in3 - Betaal in 3 termijnen
Met in3 betaal je jouw aankoop in 3 termijnen, binnen 60 dagen. En dat zonder rente. Als je bij het afrekenen kiest voor deze betaalmethode, betaal je op dat moment slechts 1/3 van het totaalbedrag. Binnen 30 dagen betaal je de 2e termijn en binnen 60 dagen de 3e termijn. Zo voldoe je in de 3 termijnen het gehele aankoopbedrag.

Klarna - Achteraf betalen
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna kan tot een bedrag van 1000 euro en kost 3,95 euro.

Het is mogelijk om jouw bestelling via een bouwdepot te laten betalen. Dit kun je doen door de producten, de te bestellen aantallen en de gewenste leverdatum te mailen naar info@badkamerwinkel.nl. Wij sturen je dan vooraf de factuur. Let erop dat het afleveradres het adres is waarop het bouwdepot is verleend. De levering zal plaatsvinden na betaling van de factuur.

Tot een bedrag van 2500 euro mag je in onze winkel contant betalen. We accepteren hiervoor briefjes met een bedrag tot 100 euro. Grotere biljetten kunnen we helaas niet aannemen.

Indien je een product hebt gekocht met een cashbackactie dan geven we bij het product op de webshop aan hoe je aan deze actie deel kunt nemen.

Kortingscodes van Badkamerwinkel.nl kun je verzilveren door de code in te voeren in jouw winkelwagen, de exacte korting zie je dan direct verrekend terug in het totaalbedrag. We verspreiden zo nu en dan kortingscodes via verschillende websites en social media.

Bank IGM Online b.v.
Rabobank: NL53RABO0156644401
BIC: RABONL2U

Extra gegevens
KvK: 57434263
BTW: NL852578441B01

Op Badkamerwinkel.nl kun je direct online betalen via iDEAL, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro, zo ben je gegarandeerd van een veilige betaalomgeving.

Betaalproblemen

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging via het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je deze niet hebben ontvangen en ook niet in je ongewenste post zijn binnengekomen, geef dit aan ons door zodat we deze bevestiging opnieuw aan je kunnen versturen.

Mocht je betaallink zijn verlopen, stuur ons dan een mail via info@badkamerwinkel.nl zodat we je een nieuwe link kunnen toesturen.

Factuur

Je kunt de factuur van je bestelling terugvinden in de bijlage van de orderbevestiging, welke je direct na het plaatsen van jouw bestelling per e-mail van ons ontvangt.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je van ons de factuur via het door jou opgegeven e-mailadres. Mocht je deze niet hebben ontvangen en ook niet in jouw ongewenste post zijn binnengekomen, geef dit aan ons door zodat we de factuur opnieuw aan je kunnen versturen.

Mocht er onverhoopt een fout op jouw factuur staan, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Wij zorgen ervoor dat dit wordt aangepast en je een nieuwe en correcte factuur ontvangt.

Je kunt in onze winkel een factuur geprint mee krijgen. We kunnen deze ook aan je mailen zodat het mileu minder wordt belast.

Terugbetalen

Wij betalen je terug op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Zodra wij jouw annulering hebben bevestigd, wordt de terugbetaling direct in gang gezet. Binnen enkele werkdagen wordt het bedrag op het bij ons bekende rekeningnummer overgemaakt.

De terugbetaaltermijn is áltijd zo snel mogelijk, maar maximaal binnen 14 dagen zodra wij de retouren hebben ontvangen of je kan aantonen de producten te hebben opgestuurd. Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief standaard leveringskosten van ons terug.

Mocht je na de door ons aangegeven termijn het bedrag nog niet hebben ontvangen, vragen wij je per mail contact met ons op te nemen. We zoeken dit dan voor je uit en zorgen voor een spoedige afhandeling.

Bezig met laden...