Badplank

Normaliter wordt de badplank als accessoire gebruikt op de rand van het bad. Het zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij je douchegel, shampoo en andere douchebenodigdheden kan. Naast dat het praktisch is, zorgen bijvoorbeeld houten badplanken ook voor sfeer in de badkamer. De ruimte bij het bad ziet er opgeruimd uit en geeft een stijlvolle aanblik.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een badplank als accessoire en hulpmiddel in één

Heb je door ziekte of ouderdom aangepast sanitair nodig in de badkamer die het dagelijks leven makkelijker maken? In de categorie hulpmiddelen wordt de badplank gebruikt om het comfort te vereenvoudigen.

Is het in en uit bad stappen niet meer zo gemakkelijk en veilig zoals voorheen? Dan is de badplank een goede oplossing. Eigenlijk is het een handig hulpmiddel dat gebruikt kan worden om comfortabel te kunnen douchen of een warm bad te nemen. Daarnaast biedt een badplank ook de mogelijkheid om zich vanuit een prettige zithouding te wassen. Je zit er namelijk veilig en stabiel op.

In combinatie met een wandsteun biedt de badplank een extra stukje zekerheid en veiligheid. Maar eigenlijk kan iedereen profiteren van het gemak van een badplank.

Als je overweegt om een badplank te kopen, is het belangrijk om te kijken wat voor jouw behoeften het beste is. Zie hieronder een aantal tips, deze maken de keuze wellicht makkelijker.

  • Zoek een badplank die past bij de afmetingen van je bad of douche;
  • Materiaal en de belastbaarheid van de badplank is erg belangrijk;
  • Een badplank met antisliplaag is aan te raden, zodat je veilig gebruik kan maken van het hulpmiddel.

Badkamerwinkel.nl heeft een ruime keuze in hulpmiddelen om de badkamer geheel naar eigen wens en veiligheid in te richten. Denk hierbij aan een douchestoel, toiletbeugels of een speciale toiletzitting. Er zijn verschillende designs, welke zeker ook in een moderne badkamer passen.

Kortom, een badplank is een praktische toevoeging aan je badkamer die het dagelijkse douchen en baden gemakkelijker kan maken. Door de juiste badplank te kiezen, kan je comfortabel en veilig genieten van je dagelijkse verzorgingsroutine. De juiste keuze in de verschillende hulpmiddelen kan ervoor zorgen dat je mogelijk zelfstandig blijft en heerlijk kan blijven wonen in het vertrouwde huis.

Meer informatie

Is het lastig om te bepalen welke hulpmiddelen het beste pasten in de badkamer of toiletruimte? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Als er vragen zijn, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van het juiste hulpmiddelen. Zo blijft de badkamer een fijne ruimte om te zijn!

Bezig met laden...