Reinigingsproducten

Het schoonmaken van je tegels doe je gemakkelijk met de producten uit ons uitgebreide assortiment reinigingsproducten voor tegels. Zo zijn er speciale reinigingsproducten voor tegels van specifieke materialen, zoals cotto, natuursteen of keramische tegels. Daarnaast zijn er ook nog andere reiniging- en onderhoudsproducten, zoals kleurverdiepers om jouw tegels weer als nieuw te maken en middelen om vieze voegen schoon te maken. Voor iedere klus een passend product!

5 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Geschikt voor ontvetten : Nee
  • Verpakking : Fles
  • Inhoud : 1000 ml
€ 25,91
Speciale prijs € 51,00 Normale prijs € 85,97
€ 21,99
€ 25,91
  • Inhoud : 10000 ml
  • Kleur : Geen kleur
Speciale prijs € 66,20 Normale prijs € 80,48

Tegel reinigingsmiddelen

Tegels in je badkamer wil je natuurlijk mooi houden. Het helpt om ze goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Er zijn speciale reinigingsmiddelen beschikbaar voor tegels. Sommige middelen zijn universeel, andere zijn voor een specifiek materiaal of probleem. Bij Badkamerwinkel.nl vind je dan ook middelen om diverse tegelvloeren te reinigen of verzorgen. Bekende merken tegel reinigingsmiddelen zijn Moeller en Genesis.

Tegel impregneer

Tussen de tegel reinigingsproducten vind je ook impregneer voor tegels. Met tegel impregneermiddel kunnen tegels worden behandeld, waardoor de zuigende werking wordt gestopt en het intrekken van vuil en vlekken in de tegels wordt voorkomen. Ongeglazuurde tegels impregneren? Impregneermiddel is verkrijgbaar voor tegels, voegen of specifiek voor natuursteen.

Advies nodig over tegel reinigingsmiddelen?

Kom je er online niet uit of heb je een vraag over het juiste reinigingsmiddel voor jouw tegels? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Bezig met laden...